RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

SHOULD I STAY OR SHOULD I GO? Gareth Bale er i hvertfall en populær mann på overgangsmarkedet.
SHOULD I STAY OR SHOULD I GO? Gareth Bale er i hvertfall en populær mann på overgangsmarkedet. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det florerer av spennende rykter på ryktebørsen.

Fredag ble det klart at Steven Gerrard gir seg i Liverpool etter sesongen. Men Liverpool skal, ifølge Daily Telegraph, allerede se på muligheten for å hente midtbanespilleren på lån neste januar, etter at Major League-sesongen er ferdig. Det er ventet at Gerrard vil fortsette karrieren i LA Galaxy.

David Moyes har åpnet døren for Gerrard i Real Sociedad, dersom han ønsker å fortsette karrieren i Spania, melder Daily Mail.

Gareth Bale tjener svimlende summer på å sparke lærkula i Spania. Nå er det ventet at Real Madrid vil tilby waliseren en ny og forbedret kontrakt, og dermed sette en stopper for ryktene som kobler ham med en overgang til Chelsea og Manchester United, skriver Daily Express.

Arsenal og Liverpool jakter begge Lazios 19 år gamle spiss, Keita Balde Diao, ifølge Daily Star.

Leicester City er i ferd med å hente Mark Schwazer til klubben. 42-åringen er ute i kulda i Chelsea og Daily Star melder at en overgang er rett rundt hjørnet.

Borussia Dortmund har hatt en katastrofal sesong, og nå skal de, ifølge Daily Express, være villige til å lytte på bud på Ilkay Gundogan. Arsenal, Chelsea og Liverpool er interesserte i 24-åringen.

Hatem Ben Arfa ble ingen suksess i Hull, og låneavtalen hans ble terminert og han returnerte til Newcastle. Nå ser det ut til at midtbaneeleganten fortsetter karrieren i franske Nice, melder Daily Telegraph.

Frank Lampar er, ifølge Daily Star, i gang med samtaler med Manchester City om å forlenge oppholdet i klubben frem til sommeren 2016.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere