RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

DYR: Paul Pogbas prislapp skal være så høy at den skremmer bort de fleste kjøperne.
DYR: Paul Pogbas prislapp skal være så høy at den skremmer bort de fleste kjøperne. Foto: Giorgio Perottino (Reuters)
Paul Pogba vil bli dyrere enn Cristiano Ronaldo.

Etter et av de kjedeligste overgangsvinduene de siste fem årene, er det på tide med nye rykter. Mange klubber ergres over å ikke ha fått gjennomført de handlene de ønsket i januar, mens andre klubber bevisst valgte å vente frem til sommeren.

En av spillerne som var mest linket bort i hele januar, var Paul Pogba. Italieneren er ønsket av hele fotballeuropa, og nå skal hans agent, Mino Raiola, ha uttalt at spilleren kommer til å bli dyrere enn Cristiano Ronaldo. Ronaldo ble solgt for 80 millioner pund fra Manchester United til Real Madrid. Det er Daily Express som hevder at den snakkesalige fotballagenten nevner denne prisen på Juventus-spilleren.

En annen spiller i form, er tidligere Chelsea-spiller Kevin de Bruyne. Belgieren herjer i Bundesligaen, og var blant annet med på å senke Bayern Munchen for kort tid siden. Wolfsburg-spilleren skal nå være ønsket tilbake i Chelsea, melder Sportswereld. 23-åringens prislapp vil være av det skyhøye slaget.

Samtidig melder Talksport at Chelseas utlånte 22-åring, Mohamed Salah, hevder han aldri vil tilbake til London-klubben. Salah er på utlån i Fiorentina for tiden, og kan absolutt ikke tenke seg å dra tilbake til den engelske hovedstaden.

Manchester United var overraskende rolige i januar. Mange trodde det ville komme inn flere store navn på Old Trafford forrige måned, men det skjedde ikke. Nå kan Daily Express fortelle at Barcelonas Dani Alvès kan bli United-spiller. 31-åringen er på utgående kontrakt hos katalanerne, og skal visstnok være gira på å reise til England til sommeren.

Stevan Jovetic ble utelatt fra Manhcester Citys Champions League-tropp, etter at Wilfried Bony tok plassen hans. Metro skriver lørdag at Manuel Pellegrini ikke er fornøyd med den fysiske formen til Jovetic, og at spilleren skal ha fått beskjed om å endre dette, om han ønsker å være en del av City-laget i fremtiden.

Tottenhams viktigste avtale i januar, var å fornye kontrakten med Harry Kane. Den nye kontraktens lengde er på fem og et halvt år, men London Evening Standard hevder å vite at Kane ønsker å bli i klubben mye lenger enn det. Kane, som er oppvokst Tottenham-supporter, skal ha ytret et ønske om å bli i klubben hele karrieren, melder London-avisen.

Til slutt nevner vi rykter fra det franske storlaget Paris Saint Germain. Den styrtrike klubben skal nå forsøke å sikre seg Manchester Uniteds nye stjerne, Angel di Maria, forteller Daily Star. På grunn av Financial Fair Play, kan den franske klubben være avhengige av å selge for å kunne kjøpe. Det ser dermed ut som om både Edinson Cavani og Ezequiel Lavezzi blir ledige på overgangsmarkedet til sommeren. Det skal være interessante nyheter for både Brendan Rodgers og Arsene Wenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere