Mandagens Premier League-rykter

ØNSKET AV FLERE: Memphis Depay (t.h.) skal være ønsket av en rekke Premier League-klubber.

ØNSKET AV FLERE: Memphis Depay (t.h.) skal være ønsket av en rekke Premier League-klubber. Foto: Emmanuel Dunand (Afp)

Memphis Depay hevder han ikke har hørt noe om interessen fra Premier League.

27.04.15 09:04

Den nederlandske landslagsspilleren Memphis Depay blir koblet til en rekke Premier League-klubber før sommerens overgangsvindu. Manchester United skal være én av klubbene som håper å signere 21-åringen, men ifølge Daily Express hevder nederlenderen at han ikke har hørt noe om interessen fra England.

Liverpool har store planer om å forsterke laget til sommeren. Ifølge The Telegraph er nevnte Depay, Aston Villa-spiss Christian Benteke og Burnleys Danny Ings alle mulige mål for Merseyside-klubben.

Tottenham ønsker å hente den 22 år gamle vingen Florian Thauvin fra Marseille, melder The Mirror. Den franske klubben skal ha gitt Spurs beskjed i januar om at de ikke var interessert i å selge spilleren, men London-klubben holder fortsatt et øye med 22-åringen.

Spurs skal også være interessert i å signere Barcelonas Sergi Roberto, skriver El Mundo Deportivo. Tottenham må imidlertid regne med hard konkurranse fra Valencia som også ønsker å hente 23-åringen.

Endelig ser det ut til å løsne for Javier Hernandez i Real Madrid-trøya. Meksikaneren er for øyeblikket på lån fra Manchester United, men til tross for at «Chicharito» nå har begynt å score for den spanske storklubben, planlegger United-manager Louis van Gaal fortsatt å selge spissen til sommeren når låneoppholdet avsluttes. Southampton skal være blant klubbene som er svært interessert i å sikre seg 26-åringen, skriver Metro.

West Ham-manager Sam Allardyce skal være ønsket av Sunderland til å ta over for Dick Advocaat i sommer, men Allardyce skal ikke være interessert, skriver The Mirror.

QPR-ving Matt Phillips skal være på ønskelisten til både Southampton og West Bromwich, melder The Mirror. Den skotske landslagsspilleren kostet QPR 5 millioner pund i 2013.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag