*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

LÅNES UT? Adnan Januzaj kan komme til å bli lånt ut fra Manchester United neste sesong. Foto: Oli Scarff (Afp)

Hevder Manchester United vurderer å låne ut Adnan Januzaj.

Manchester Uniteds Adnan Januzaj fikk mye tillit under David Moyes, men har slitt med å få spilletid etter at Louis van Gaal tok over sjefsstolen i klubben. Nå kan United-talentet være på vei bort. Ifølge Talksport vurderer de rødkledde å låne ut 20-åringen til PSV Eindhoven i håp om å få Memphis Depay i retur.

Arsenal-manager Arsene Wenger skal i samtaler med Tomas Rosicky og Mathieu Flamini om spillernes fremtid i klubben. Begge to kan være på vei bort fra klubben.

David De Gea kommer til å signere en ny toårskontrakt med Manchester United, skriver The Sun. Avtalen vil gi spanjolen nærmere 200 000 pund i uken.

Aston Villa-spiller Leandro Bacuna tror klubben vil få problemer med å beholde stjernespissen Christian Benteke i sommer på grunn av interessen fra Liverpool, skriver The Mirror. Manager Tim Sherwood håper imidlertid at skal klare å beholde målscoreren.

Samtidig er Sherwood interessert i å hente 21 år gamle Andrew Robertson fra Hull, skriver The Mirror.

Newcastle vil prøve å hente den tidligere engelske landslagssjefen Steve McClaren til å lede laget i de tre siste kampene. Newcastle gikk på deres åttende tap på rad i serien denne helgen.

AC Milan ønsker å hente Radamel Falcao etter at han avslutter låneoppholdet hos Manchester United, melder Tuttosport.

Til slutt tar vi med at tidligere Tottenham-keeper Heurelho Gomes, som nå spiller i Watford, sier at klubbens eiere satser på å kjempe om en plass i Champions League så fort som mulig, etter at de nå har sikret seg opprykk til Premier League. Vi ønsker lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.