Mandagens Premier League-rykter

SJEIKEPENGER: Paul Pogba kan bli verdens best betalte midtbanespiller.

SJEIKEPENGER: Paul Pogba kan bli verdens best betalte midtbanespiller. Foto: Giuseppe Cacace (Afp)

Paul Pogba kan bli verdens best betalte midtbanespiller.

Mandag starter rykteflommen i Manchester. Manhcester City skal nemlig ønske seg Juventus' midtbanestjerne Paul Pogba. Den franske midtbanespilleren skal bli dyr, og Daily Star skriver at Manuel Pellegrinis klubb klargjør et bud på rundt 70 millioner pund for 22-åringen. Dette vil være ny overgangsrekord i England. Som om ikke det er nok, så er det forventet at han vil få en kontrakt hvor han tjener 250.000 pund i uka - etter skatt. Pogba vil dermed bli verdens best betalte midtbanespiller, skriver avisen.

Ryktene rundt Gareth Bale holdes fremdeles liv i, mandag morgen. Waliseren som har vært linket til både Chelsea, Manchester United og Manchester City, skal nå slite med å bli godtatt i Real Madrids garderobe, forteller Daily Mail. Et av hovedproblemene skal være at Bale fremdeles ikke har lært seg spansk. Da skal visstnok en overgang tilbake til England være fristende for 25-åringen.

Manchester Uniteds midtbanespiller, Tom Cleverley, har vært på lån i Aston Villa denne sesongen. Cleverley har gjort sine saker godt, og den siste tiden har han også begynt å score mål for Villa. Ifølge Daily Express har Cleverly funnet seg så godt til rette i Birmingham, at han ønsker å gjøre overgangen permanent denne sommeren.

Scott Sinclair har også vært på lån i Aston Villa i det siste. Manchester City-vingen forventes å forlate de lyseblå på permanent basis til sommeren, men da vil Villa få kamp av West Bromwich, skriver Daily Mirror. Tony Pulis skal nemlig ha lagt inn et bud på to og en halv millioner pund på 26-åringen.

West Ham ønsker å hente den 27 år gamle angriperen Claudio Beauvue fra franske Guingamp, melder the Mirror. Prislappen på angriperen er omkring seks millioner pund. Beauvue har scoret 15 mål på 34 kamper i Ligue 1 denne sesongen. Det holder til femteplass på topscorerlista i Frankrike.

Manchester United skal være på spissjakt, forteller Metro. Thomas Müller er én av angriperene som nevnes, men han skal ha nektet for å være interessert i en overgang til Manchester. Dermed blusser det opp rykter i blant annet Daily Star om at Karim Benzema står på Louis van Gaals ønskeliste. Også Arsenal skal være ivrige etter å sikre seg Real Madrid-spilleren.

Sport Witness melder at Liverpool leder kampen om å hente Barcelonas høyreback Martin Montoya. 24-åringen er forventet å forlate katalanerne i sommer, og Liverpool står først i køen om hans signatur. Montoya skal ta over plassen til Glen Johnson i Liverpool, da Johnsons kontrakt med klubben går ut til sommeren.

Til slutt kommer et siste rykte om Liverpool. Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang kan være på vei inn portene på Anfield. 25-åringen skal ha en prislapp på 15 millioner pund. Vi skal ærlig innrømme at kilden, shoot.co.uk, er av den tvilsomme sorten, men at Liverpool er ute etter en angriper, er det lite tvil om.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.