Mandagens Premier League-rykter

ERSTATTES? Oddsen på at Brendan Rodgers erstattes som Liverpool-sjef med Jurgen Klopp har falt.

ERSTATTES? Oddsen på at Brendan Rodgers erstattes som Liverpool-sjef med Jurgen Klopp har falt. Foto: Steve Parkin (Afp / NTB scanpix)

Blir Brendan Rodgers erstattet i sommer?

Er du en av de som er lei seg for at Premier League-sesongen er over?

Fortvil ikke! Nå begynner den fantastiske «silly season».

Og ryktene hagler, og vi begynner i Liverpool.

Rickie Lambert kan bli en del av en byttehandel som sørger for at Christian Benteke forlater Aston Villa og går til Liverpool. Det forundrer nok få om det også går en solid slump penger til Birmingham-klubben dersom handelen gjennomføres, melder Daily Mirror.

Arutor Vidal kan komme til å forlate Juventus til fordel for Arsenal i sommer. Daily Star hevder at en avtale er nært forestående, men at den ikke vil bli offentliggjort før Copa Amerika er ferdig i sommer.

Louis van Gaal ønsker å fortsterke troppen med en defensiv midtbanespiller i sommer, melder Daily Express.

Everton håper de kan lure Bakary Sako til klubben. 27-åringen er under kontrakt med Wolverhampton, melder The Sun.

Chelsea vant Premier League, men de er ikke helt tilfreds med stallen. Daily Star melder at Jose Mourinho ønsker Baba Rahman til klubben. Ghaneseren er under kontrakt med Augsburg, og han skal være verdsatt til rundt 20 millioner pund.

John Carver håper han kan beholde jobben som Newcastle-sjef, etter at han reddet klubben fra nedrykk i den siste serierunden, melder Newcastle Chronicle.

Etter at Liverpool ble ydmyket 6-1 mot Stoke i den siste serierunden, har oddsen falt på at Jurgen Klopp kommer til å erstatte Brendan Rodgers som manager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag