RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KLUBBSKIFTE? Raheem Sterling er ønsket av Manchester City.
KLUBBSKIFTE? Raheem Sterling er ønsket av Manchester City. Foto: Lee Smith (Reuters)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Raheem Sterling, hva skjer med deg?

God mandag, godtfolk!

Vi starter runden i Manchester, hvor den røde storklubben i byen er på spillerjakt. Men forsøket på å lokke Dani Alves til klubben ser det ut til at de kan gi opp. Ifølge Talksport skal brasilianeren heller ønske seg til AC Milan.

Daily Mirror hevder at de lyseblå fra samme by skal gjøre et forsøk på å hente Kevin De Bruyne til klubben. Wolfsburg-spilleren skal ha en prislapp på 40 millioner pund, og han har tidligere spilt for Chelsea.

Ifølge Tuttomercatoweb skal Arsenal være villige til å by elleve millioner pund for Zlatan Ibrahimovic. Det er vel tvilsomt om det blir noe av, ettersom Arsene Wenger ikke akkurat er kjent for å hente spillere som har passert 30 år, og etter at Zlatan-agent Mino Raiola har gått ut og sagt at svensken blir værende i den franske hovedstaden.

Samme klubb skal gjøre et forsøk på å hente Raheem Sterling, ifølge Manchester Evening News. Den lynraske Liverpool-spilleren ser ut til å forlate anfieldklubben i sommer, og City ønsker seg unggutten for å fylle opp kvoten med hjemlige spillere til neste sesongs Champions League-tropp.

Tottenham vurderer å legge inn et bud på Monaco-spiss Anthony Martial. 19-åringen er en ettertraktet spiller, og blir ansett som et stort talent, skal ha en prislapp på rett i overkant av 18 millioner pund, melder Daily Telegraph.

Manchester United håper de kan riste vekk Chelsea i konkurranse om underskriften til Lazio-spiller Felipe Anderson. 22-åringen skal koste 30 millioner pund, melder Daily Star.

Joel Campbell har aldri slått an i Arsenal-trøya, og nå kan han være på vei til David Moyes' Real Sociedad. Spissen skal ha en prislapp på seks millioner pund, melder Daily Mail.

Loic Remy ble seriemester med Chelsea denne sesongen, og neste sesong kan han ha fått ny arbeidsgiver. Daily Mirror hevder at Crystal Palace og Swansea kjemper om franskmannens underskrift, som skal ønske seg mer regelmessig førstelagsspill.

West Bromwich vil gjøre et forsøk på å hente Wayne Hennessey til klubben. Keeperen er tiltenkt å være andrekeeper bak Ben Foster, melder Birmingham Mail.

Darren Bent har fortsatt ikke gitt seg, og nå kan han komme til å skifte klubb, nok en gang. Derby County skal være favoritter til å sikre seg underskriften til den tidligere storscoreren, melder Derby Telegraph.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere