RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

TIL LONDON? Arsenal skal stå klare med penger for å hente Arturo Vidal til klubben.
TIL LONDON? Arsenal skal stå klare med penger for å hente Arturo Vidal til klubben. Foto: Juan Mabromata (Afp / NTB scanpix)
Arsenal ønsker seg på to storspillere.

Liverpool vil betale utkjøpsklausulen til Christian Benteke på 32,5 millioner pund, skriver Daily Express. Belgieren har lenge vært ønsket på Anfield.

Raheem Sterling blir fort Manchester City-spiller, så fort klubben møter Liverpools pris på 50 millioner pund, melder Daily Telegraph.

Independent melder at Sterling kommer til å melde seg til tjeneste når Liverpool starter sesongoppkjøringen mandag.

En annen som også melder seg til tjeneste for sitt lag, er David de Gea. Manchester United-spilleren kan fort forsvinne til Real Madrid, men enn så lenge vil han fortsette i Unitd, melder Cautro.

Dersom De Gea forsvinner, skal Manchester United gjøre et forsøk på å snappe Asmir Begovic foran nesa på Chelsea, melder Daily Mirror.

Arsenal skal ha gjort klar midler nok til å hente Arturo Vidal. Juventus-spilleren har lenge vært ønsket i londonklubben, og nå ser det ut til at Juventus er villige til å selge, melder Metro.

Arsenal skal ha tatt kontakt med Barcelona-spiller Pedros representanter for å sjekke ut om han kan være interessert i en overgang til Premier League-klubben, melder Independent.

Ifølge The Sun har Raymond Domenech, tidligere landslagstrener for Frankrike, oppfordret Morgan Schneiderlin om å forlate Southampton til fordel for Manchester United i sommer.

Newcastle er interesserte i å hente Charlie Austin fra QPR. 25-åringen har en prislapp på tolv millioner pund, melder Daily Mail.

Bournemouth har hatt en god sommer på overgangsmarkedet, og også den ferske Premier League-klubben har kastet sitt blikk i retning Austin, melder The Sun.

Tottenham vurderer å gjøre en byttehandel som sender Erik Lamela til Juventus, og Fernando Llorente til londonklubben, melder Metro.

Yannick Ferreira Carrasco er ønsket i Tottenham. Dersom londonklubben vil ha Monaco-spilleren, må de betale 18 millioner pund, melder Daily Star.

Newcastle nærmer seg sitt første kjøp for sommeren, ifølge Daily Telegraph. PSV Eindhoven-spiss Georginio Wijnaldum skal være veldig nære en overgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere