*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Real Madrid-spillerne Francisco Alarcon (t.v) Denis Cheryshev (midten) og Daniel Carvajal (t.h) på trening tidligere i sommer. FOTO: NTB scanpix Foto: Paul Crock (Afp)

Liverpool jakter Real Madrid-spiller og Arsenal gir ikke opp Karim Benzema.

03.08.15 09:36

Dagens ryktebørs starter med at Arsenal-trener Arsène Wenger avviser at Real Madrid-spiss Karim Benzema er på vei til klubben, likevel har klubben satt av 45,6 millioner britiske pund for hente franskmannen. (Evening Standard).

Også verdt å ta med seg fra Arsenal er at de skal ha vunnet dragkampen mot Manchester United om hente Benficas 15 år gamle keepertalent Joao Virginia. (Metro).

Manchester Evening News melder at Wolfsburg-trener Dieter Hecking tror Kevin de Bruyne vil snu ryggen til interessen fra Manchester City er reell.

... men The Sun melder at de Bruyne har uttalt at en overgang til Manchester City vil være for god til å la passere.

Manchester United skal ha tilbudt Ashley Young en forelengelse av kontrakten på tre år, og det ventes at Rafael snart fullfører en overgang til Lyon verdt 2,1 millioner britiske pund.

Guardian skriver at Sunderland-trener Dick Advocaat ønsker å kjøpe Rubin Kazans Yann M`Vila. På White Harte Lane skal de være så misfornøyde med Roberto Soldado at de er villige til å ta et tap på 15 millioner pund for spissen etter interessen fra Villareal. (Daily Mirror).

Det ser heller ikke ut til at Liverpool har handlet ferdig. Brendan Rodgers skal være villig til å bla opp 14,9 millioner britiske pund for Real Madrid-ving Denis Cheryshev. (Daily Telegraph).

Videre følger disse ryktene:

  • West Ham ønsker å forsterke med to nye spiller, hvorav Alex Song er den ene. (Evening Standard).
  • Crystal Palace-manager Alan Pardew håper klubben klarere å finansiere en avtale for Sunderlands 22 år gamle spiss Connor Wickham. (Croydon Advertiser).
  • Swansea-manager Garry Monk sier klubben prøver å kvitte seg med Michu. (South Wales Evening Post).
  • Nyansatte Steve McClaren i Newcastle er ikke villig til å selge forsvarssjefen Fabricio Coloccini til tross for interessen fra tidligere Newcastle-trener Alan Pardew.
  • Aston Villa-frosvarer Ciaran Clark vil bli tilbudt en ny kontrakt for å skremme vekk interessen fra West Bromwich. (Birmingham Mail).

Og for de som fortsatt følger Frank Lampard, så melder han ifølge Sky Sports at han har et stykke igjen på formen til å vise seg fra sin beste side i New York City.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag