RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter


Sergio Agüero. FOTO: NTB scanpix
Sergio Agüero. FOTO: NTB scanpix Foto: Jon Super (Ap)
Det meste handler om Brendan Rodgers, men Paris Saint-Germain stopper aldri med ryktene rundt Sergio Agüero.

Sjokk eller ikke, søndagens store nyhet var at Liverpool-trener Brendan Rodgers fikk sparken. Nå melder Mirror at Anfield-klubben skal ha en erstatter på plass i løpet av en uke.

Tidligere Borussia Dortmund-trener Jürgen Klopp er sterkt ryktet og Telegraph hevder å vite at Liverpool skal starte diskusjonen med den populære trenere i løpet av få dager.

Daily Star tar det et skritt videre og melder at Klopp allerede har signert en treårskontrakt med Liverpool hvor han tar med seg Zeljko Buvac som assistenttrener.

Flere trenere er nevnt også, tidligere Chelsea-, Milan og Real Madrid-trener Carlo Ancelotti skal ha landet i London på søndag, men Klopp skal være favoritten melder Daily Mail.

Helt til slutt av Rodgers-ryktene melder Metro at Roberto Di Matteo også skal være et alternativ på Anfield.

Vi er ikke helt ferdig med trenerryktene - Burnley-trener Sean Dyche er ønsket til å erstatte Dick Advocaat i Sunderland, melder Daily Star.

Segio Agüero viste nok en gang hvilken klassespiller han er med å banke inn fem scoringer mot Newcastle. Det ble også lagt merke til i Paris. Nå melder franske medier at den franske hovedstadsklubben skal gå for argentineren i sommer.

Arsenal banket Manchester United på søndag, men Arsene Wenger ligger ikke på latsiden. Mirror skal ha det til at franskmannen vil hente Celta Vigos 28 år gamle spiss Nolito.

I tillegg skal Wenger stå klar til forlenge med stjernespiller Alexis Sanchez med en femårkontrakt.

Manchester United våkner opp til en tung mandag, og enda tyngre blir den kanskje av at tyske Bild melder at klubben har fått beskjed om å slutte å sende forespørsler på Thomas Müller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest