RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL LIVERPOOL? Et av dagens morsomste rykter er at Robert Lewandowski kobles med en overgang til Liverpool.
TIL LIVERPOOL? Et av dagens morsomste rykter er at Robert Lewandowski kobles med en overgang til Liverpool. Foto: Janek Skarzynski (Afp / NTB scanpix)

Mandagens Premier League-rykter

Ender Robert Lewandowski og Thomas Müller i Premier League?

Sam Allardyce har ikke vært Sunderland-manager i mange dager, men han har allerede pekt ut mulige nysigneringer. Ringreven planlegger å hente James Tomkins fra West Ham, en spiller han kjenner godt etter egen managertid i klubben, melder Daily Star.

Brendan Rodgers kan gjøre et raskt comeback i Premier League. The Sun melder at den tidligere Liverpool-manageren kan komme til å erstatte Tim Sherwood i Aston Villa.

Sherwood har kun noen få kamper på å redde jobben sin, melder Daily Mail. David Moyes er en annen som nevnes som mulig erstatter dersom Sherwood får fyken.

Jurgen Klopp er i gang på Merseyside, og tyskeren planlegger å hente Ruben Navas til Liverpool. Porto-spilleren er bare 18 år gammel, og det er Metro som melder om interessen.

Robert Lewandowski kan bli gjenforent med Klopp. Independent mener å vite at polakken kan bli gjenforent med sin tidligere manager i Borussia Dortmund, men det er vel heller tvilsomt om Bayern München vil selge sin spissjuvel.

Tottenham har hentet flere belgiere de siste sesongene, og nå skal klubben være interessert i et par til. Gent-spiller Laurent Depoitre, som startet for Belgia og scoret mot Andorra i helgen er ønsket på White Hart Lane. Klubben skal også sjekke ut mulighetene for å hente Moses Simon, melder Daily Mirror.

Thomas Müller var koblet med en overgang til Manchester United i sommer, men ble værende i Bayern München. Nå innrømmer tyskeren at han fristes til en overgang til Premier League på grunn av de høye lønningene i ligaen, melder Manchester Evening News.

Dani Alves forteller at han synes Pedro burde ha blitt værende i Barcelona, i stedet for å gå til Chelsea i sommer, melder Daily Express.

Pep Guardiola har vært koblet til å bli ny manager i Manchester City etter sesongen, og nå forteller klubbens superspiss, Sergio Aguero, at han kunne tenke seg å spille under spanjolens ledelse, melder Daily Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere