RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- ØNSKET AV CHELSEA: Jevhen Konopljanka skal være på ønskelisten til Chelsea-manager Jose Mourinho.
- ØNSKET AV CHELSEA: Jevhen Konopljanka skal være på ønskelisten til Chelsea-manager Jose Mourinho. Foto: Giuseppe Cacace (Afp)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Skal være ønsket av Jose Mourinho.

Jevhen Konopljanka ble koblet til en rekke klubber i sommer, før han signerte for den spanske klubben Sevilla. Så gjenstår det å se hvor lenge den ukrainske landslagsspilleren blir værende Spania. Sky Sports melder nemlig nå at Chelsea-manager Jose Mourinho skal være interessert i å hente 26-åringen til Stamford Bridge.

Pedro er blant spillerne som nettopp har tatt turen fra Spania til England for å spille for Chelsea, men ifølge The Mirror, sliter den tidligere Barcelona-stjernen med å tilpasse seg den engelske fotballen.

En som heller ikke får ting til å fungere i Premier League er Radamel Falcao. The Mirror melder nå at colombianeren skal være klar til å avbryte låneoppholdet i Chelsea allerede i januar.

Andre Ayew har rukket å bli en stjerne i Swansea-trøya etter at han kom gratis til klubben i sommer. Nå kobles imidlertid 25-åringen til Liverpool som skal ha et ønske å om å kjøpe Ayew i januar. Swansea-manager Gary Monk er imidlertid tydelig på at klubben ikke har noen planer om å gi slipp på spilleren fra Ghana, skriver Wales Online.

Liverpool skal også være interessert i unggutten Anwar El Ghazi som spiller i Ajax, hevder Calciomercato. De rødkledde fra Merseyside skal ha fulgt 20-åringen over lenger tid og har latt seg imponere av Ghazi som har scoret åtte mål på ni kamper i den nederlandske ligaen denne sesongen.

The Sun melder at Chelsea-manager Jose Mourinho har fått øynene opp for Valencia-angriper Paco Alcacer. Spanjolen skal ha en utkjøpsklausul på 50 millioner pund, men de blåkledde fra London skal likevel være villig til å kjøpe 22-åringen.

Tim Sherwood er en mann under press om dagen. Aston Villa-manageren skal stå i fare for å miste jobben etter at Birmingham-klubben har fått en tøff start på årets Premier League-sesong. David Moyes blir av Sky Sports nevnt som en mulig erstatter.

Til slutt tar vi med at Tottenham forsøker å hente Sofiane Febhouli fra Valencia, ifølge Daily Star. 25-åringens kontrakt med La Liga-klubben går ut til sommeren og en rekke klubber skal være interessert i å sikre seg spillerens signatur. Valencia håper imidlertid å beholde landslagsspilleren fra Algerie, men har foreløpig ikke lykkes med å overbevise ham til å bli værende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere