Mandagens Premier League-rykter

ARSENAL: Lionel Messi skal være åpen for en overgang til Premier League.

ARSENAL: Lionel Messi skal være åpen for en overgang til Premier League. Foto: Miguel Riopa (Afp)

Lionel Messi krever gigantlønn for å forlate Barcelona.

16.11.15 12:09

Lionel Messi skal være åpen for en overgang bort fra Barcelona, skriver Daily Star. Vingen har nemlig lyst til å spille i Premier League, mener avisen. Argentineren har Arsenal som sin ønskede destinasjon på balløya, men det skal være et problem med en slik overgang. 28-åringen krever nemlig en lønn på 600.000 pund i uka. Det tilsvarer omtrent åtte millioner norske kroner hver eneste uke.

Marca har også et stort rykte å melde om, mandag. Robert Lewandowski skal nemlig være sterkt ønsket i Real Madrid. Bayern München-angriperens eventuelle prislapp er usikker.

Både Daily Mail og The Sun hinter om at Cristiano Ronaldo skal være på vei bort fra Real Madrid. I den spanske hovedstadsklubben, skal man ha gått med på å selge portugiseren dersom man får like mye for han nå, som man brukte da man kjøpte spilleren fra Manchester United. Prislappen på Ronaldo den gang var 80 millioner pund.

Marko Grujic (19) er regnet som et stort talent i Serbia. Red Star Belgrade-spilleren hevder, ifølge Daily Express, at Chelsea er ute etter han. Det skal være Nemanja Matic som har røpt Chelsea-interessen for 19-åringen.

Colombianske Radamel Falcao var en gang regnet som en av verdens beste spisser. 29-åringen bøttet inn mål på bestilling både for Porto og for Atlético Madrid. I Premier League har det gått svakere. Skal vi tro Daily Mirror, ønsker Chelsea å avbryte lånet på spissen, og Valencia har vist interesse for å hente Monaco-spilleren.

Moussa Dembele (19) har storspilt i Fulham denne sesongen. Det har gjort at ryktene om en overgang til Premier League har strømmet på. Tottenham og Everton håper begge å sikre seg spilleren, forteller Daily Express. Spilleren selv innrømmer at det er spennende rykter, men han er klar på at han må fortsette å levere for Fulham.

Kyle Lafferty sliter med spilletid i Norwich, og ønsker å prøve noe nytt. Leeds United står fremst i køen av klubber for å signere nordiren, skriver Daily Star. Dette er gode nyheter for Nord Irland-sjef Michael O'Neill, som trenger spissen i toppform frem mot neste års EM i Frankrike. Lafferty scoret syv mål på ni kamper i kvalifiseringen til EM.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.