RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

- ØNSKET AV UNITED: Harry Kane blir igjen koblet til Manchester United av engelske medier.
- ØNSKET AV UNITED: Harry Kane blir igjen koblet til Manchester United av engelske medier. Foto: Paul Harding (Pa Photos)
Manchester United skal fortsatt ha planer om å sikre seg Harry Kane.

Manchester United skal igjen være på jakt etter å sikre seg Tottenham-spiss Harry Kane, skriver Daily Star. De rødkledde ble i forrige overgangsvindu ofte koblet til spissen, men Spurs-angriperen ble værende på White Hart Lane. Nå planlegger United å legge inn et bud på 50 millioner pund neste sommer, skriver Daily Star. Så gjenstår det å se om Tottenham-styreformann Daniel Levy lar seg friste.

Jose Mourinho kan få sparken i Chelsea uavhengig om laget hans slår Porto i Champions League onsdag, hevder The Mirror. I helgen ble det 0-1-tap hjemme mot Bournemouth for Chelsea. The Sun skriver imidlertid at klubbeier Roman Abramovich vil vente med å ta en avgjørelse først etter kampene mot Porto og Leicester.

Men det er ikke bare Mourinhos som står i fare for å miste jobben. Også Swansea-manager Garry Monk risikerer å få sparken etter en forferdelig periode for den walisiske klubben. Ifølge The Mirror har klubben vært i samtaler med tidligere United- og Everton-manager David Moyes, som kan bli en mulig erstatter.

Newcastle planlegger å hente vingen Matt Phillips fra Queens Park Rangers, melder The Sun. Phillips har kun 18 måneder igjen av sin avtale med London-klubben og det er ventet at han vil forlate Loftus Road i januar.

Chelsea følger den franske U19-landslagsspilleren Ousmane Dembele tett, melder The Sun. Unggutten som i dag spiller for Rennes er spådd en lysende karriere, og London-klubben kan komme til å legge inn et bud i fremtiden.

Marseille-spiss Michy Batshuayi har blitt koblet til Tottenham og Arsenal denne sesongen av flere engelske medier. Nå forteller angriperen i et intervju med Be in Sport at han har ambisjoner om å spille i Premier League.

Til slutt tar vi med at franske La Provence hevder Norwich har henvendt seg til Marseille i håp om å sikre seg forsvarer Nicolas Nkoulou i januar. Spillerens kontrakt går ut til sommeren, og franskmennene skal være villig til å gi slipp på kameruneren i januar. Nkoulou har tidligere vært koblet Arsenal og Chelsea.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere