RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BARCELONA: Philippe Coutinho hevdes å være ønsket av Barcelona.
BARCELONA: Philippe Coutinho hevdes å være ønsket av Barcelona. Foto: Oli Scarff (AFP)

Mandagens Premier League-rykter

Liverpools lille diamant kan ta turen til spansk fotball.

Liverpools Philippe Coutinho og Paris Saint-Germains Marco Verratti står ifølge Daily Mail på Barcelonas liste over spillere som kan hentes når overgangsvinduet åpner. Barcelona kommer til å få på plass en ny manager, og det er ventet at det vil skje endringer i spillertroppen.

En middels stor haug med Everton-spillere kobles bort til andre klubber. Da må også noen komme inn. Gylfi Sigurdsson kan vise seg å bli en av Ronald Koemans signeringer når sommerens overgangsvindu åpner. Den 27 år gamle midtbanespilleren fra Island spiller for tiden i Swansea, men kan ifølge Liverpool Echo komme til å bli Everton-spiller.

Blant Everton-spillerne som kobles bort til andre klubber, er Romelu Lukaku. I helga ble det to nye mål for den belgiske spissen, og Daily Mail skriver at Chelsea står klare for å sikre seg Lukakus tjenester.

Monacos Tiemoué Bakayoko har lenge vært en spennende spiller, men etter at Monaco sendte Manchester City ut av Champions League, har franskmannens populæritet økt ytterligere. Ifølge Daily Mirror har Chelsea stor tro på at Bakayoko kan bli Chelsea-spiller i fremtiden.

Djibril Sidibé er en annen Monaco-spiller som har vekket stor interesse blant andre toppklubber. Ifølge Daily Mail takket Sidibé nei til et tilbud fra Arsenal sist sommer.

Tottenham kan også komme til å foreta seg noe på overgangsmarkedet. Daily Mirror skriver at AC Milans Suso. Spanjolen har en fortid i Liverpool.

Claudio Ranieri ble økset av Leicester nylig. Behandlingen av manageren som ledet Leicester til et sensasjonelt seriegull, har fått andre til å reagere. The Sun skriver at Cesare Prandelli takket nei til Leicester etter å ha sett hvordan Ranieri ble behandlet av klubben.

Se video: Seks mål og rødt kort da Barcelona herjet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere