RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TILBAKE? Fernando Torres kobles tilbake til England.
TILBAKE? Fernando Torres kobles tilbake til England. Foto: Mcnulty/jmp/rex/shutterstock (Shutterstock)

Mandagens Premier League-rykter

Denne superstjernen kobles tilbake til England.

Vi begynner med noen oppsiktsvekkende påstander fra Daily Mirror. Avisen hevder Fernando Torres (33) er interessert i en retur til engelsk fotball, og lag som Southampton og Newcastle skal være åpne for å gi spissen en ny sjanse i Premier League. 33-åringen scoret i sin tid 85 mål på 212 kamper i den engelske toppdivisjonen for henholdsvis Liverpool og Chelsea.

Vi flytter oss til Manchester, der Manchester United skal være klare til å selge Luke Shaw i januar, skriver The Times. Venstrebacken har ikke klart å overbevise José Mourinho om at han har en fremtid på Old Trafford.

Spanske Don Balon er ikke kjent for sin troverdighet, men vi tar det med for underholdningens skyld: Don Balon melder nemlig at Manchester United skal være klare til å betale 177 millioner pund for å hente Marco Asensio (21) fra Real Madrid.

Samtidig hevder Don Balon at Barcelonas Lionel Messi har gitt klubben beskjed om at den bør kjøpe Tottenhams Dele Alli. Argentineren skal lenge ha latt seg imponere av den engelske midtbanestjernen.

Ifølge Daily Star skal Manchester City og Juventus være ute etter Liverpools Emre Can. Midtbanespilleren har en kontrakt som utløper kommende sommer, og har signalisert at han neppe forlenger med rødtrøyene.

Barcelona-forsvarer Thomas Vermaelen røper at den spanske klubben satte ned foten da Everton ville forhandle om en overgang i sommer, skriver Liverpool Echo. Den tidligere Arsenal-spilleren er bare 31 år og skal være åpen for å bytte klubb for å spille mer førstelagsfotball.

Ifølge Patrice Evras agent skal venstrebacken ha blitt kontaktet av en rekke klubber etter at han ble sparket fra Marseille etter å ha gjort det samme mot en supporter. Det skriver Gazzetta Dello Sport.

Samme avis hevder at Manchester United-forsvarer Matteo Darmian skal være ønsket av flere lag, deriblant Juventus, Napoli og Roma.

PSGs belgiske back Thomas Meunier røper ifølge London Evening Standard at Chelsea skal ha lagt inn et bud på ham i sommer. Da fikk de nei.

Og til slutt:

West Hams Marko Arnautovic sier ifølge tyske Kurier at han ikke kommer til å bli solgt i januar.

Ha en fin dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere