RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

TIL SPANIA: Eden Hazard kobles bort.
TIL SPANIA: Eden Hazard kobles bort. Foto: Bpi/rex/shutterstock (Shutterstock)
Nå er endelig overgangsvinduet åpnet.

Først og fremst: Godt nytt år!

Vi starter det nye året med påstanden fra The Sun om at Eden Hazard kan være på vei til Real Madrid. Avisen hevder den spanske storklubben er klare til å by utrolige 120 millioner pund for å hente belgieren fra Chelsea. Og det skal bare være åpningsbudet, skriver avisen.

Arsenal-manager Arsene Wenger har ifølge Sky Sports avfeid påstanden fra en rekke medier om at det er dårlig stemning mellom Alexis Sanchez og resten av Arsenal-stallen. Superstjernen er blitt koblet bort fra klubben i lang tid.

Manchester City-manager Pep Guardiola skal samtidig nekte å avskrive at klubben kommer til å gjøre et nytt forsøk på å hente Sanchez fra Arsenal i løpet av januar, melder Talksport. Spekulasjonene ble ikke mindre av at Gabriel Jesus skadet seg i kampen mot Crystal Palace på nyttårsaften og er borte i ukjent tid.

Southampton skal samtidig vurdere å gjøre et forsøk på å hente Arsenals Theo Walcott på lån i januar, skriver Daily Mail. Walcott spilte som kjent for Southampton før han ble solgt til Arsenal.

Ifølge The Mirror skal Arsenal være positive til å låne ut Walcott, og klubber som Everton, Watford og West Ham skal alle være interesserte i angrepsspilleren.

Manchester United skal ha et håp om at Paul Pogba kan hjelpe klubben å overbevise Juventus-stjerne Paulo Dybala om å signere for klubben, skriver Daily Mail. United skal allerede ha fått et bud avslått på 24-åringen.

Samtidig hevder The Sun at Manchester United-manager Jose Mourinho har sett seg ut Inter Milans Joao Mario som en mulig erstatter for Michael Carrick.

Schalkes Leon Goretzka, som nylig ble koblet til en rekke engelske klubber, har ifølge Bild bestemt seg for at Bayern Munchen blir hans nye klubb når kontrakten går ut til sommeren.

Og til slutt:

Everton skal være ute etter Sevillas Steven N'Zonzi, og en overgang kan skje allerede i januar, skriver Liverpool Echo. Det kan igjen føre til at Sevilla trapper opp interessen for Sander Berge, som de har jaktet i flere måneder.

P.S: Hvis du ikke liker å gå glipp av store nyheter anbefaler vi at du laster ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når ting skjer, og vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball.

Appen er tilgjengelig både i iTunes og for Android-telefoner.

LES OGSÅ:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere