RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

TIL UNITED? Toby Alderweireld blir koblet til Manchester United
TIL UNITED? Toby Alderweireld blir koblet til Manchester United Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Manchester United vil hente Spurs-stjerne.

Det er The Mirror som skriver at Manchester United-manager Jose Mourinho ønsker å forsterke forsvaret før neste sesong. Tottenhams midtstopper Toby Alderweireld skal være blant spillerne portugiseren håper å signere. Alderweireld har slitt med skade i lengre tid, samtidig ryktes det at belgieren ikke ønsker å skrive under på en ny avtale med Spurs.

PSG skal ha plassert Chelseas midtbanekriger N'Golo Kante på toppen av deres ønskeliste når overgangsvinduet igjen åpner til sommeren, melder franske Canal +. Kante fikk sitt store gjennombrudd i Leicester, før han ble kjøpt av Chelsea hvor han også har hatt stor suksess.

Arsenal skal være på keeperjakt og blir nå koblet til 19 år gamle Alban Lafont som spiller for Toulouse. Franskmannen skal imidlertid ha imponert langt flere enn bare speiderne til London-klubben. L'Equipe melder nå at Arsenal må vente seg har konkurranse for spillerens signatur fra blant andre Roma og Napoli.

Kontrakten til Liverpool-spiller Emre Can går ut til sommeren, noe som betyr at den tyske landslagsspilleren kan gå gratis til en ny klubb etter denne sesongen. Can har også mulighet til å forhandle med nye arbeidsgivere allerede nå. Juventus er blant dem som har vist interesse for spilleren, men den italienske storklubben er forberedt på at de må vente helt til sommeren før de får noe svar på hvor Can kommer til å spille neste sesong, skriver Liverpool Echo.

Den 22 år gamle tyske spissen Timo Werner har de siste to årene vært blant de mestscorende spillerne i Bundesliga. Det har ført til at flere større klubber følger nøye med på situasjonen til RB Leipzig-angriperen. Liverpool og Manchester United skal være blant klubbene som har vist interesse for tyskeren, men ifølge The Mirror har Werner ingen planer om å forlate Bundesliga-klubben ennå. 22-åringen har gitt tydelig beskjed om at han kommer til å spille for Leipzig også neste sesong.

West Bromwich gikk i helgen på deres syvende strake tap og ligger helt sist i Premier League. Mandag skal manager Alan Pardew i samtaler med klubbledelsen og det er ventet at managerens fremtid er blant temaene som vil bli tatt opp på møtet. Pardew har imidlertid selv ingen planer om å trekke seg, melder The Guardian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere