Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

BLIR: Barcelonas-spiller Denis Suarez (til venstre) kan se ut til å bli i klubben fremfor en overgang til Arsenal. Her sammen med Lionel Messi og Sergio Busquets.
BLIR: Barcelonas-spiller Denis Suarez (til venstre) kan se ut til å bli i klubben fremfor en overgang til Arsenal. Her sammen med Lionel Messi og Sergio Busquets. Foto: Josep Lago (AFP)
Denis Suarez kan se ut til å glippe for Arsenal.

Arsenal har vært kraftig linket til Barcelonas midtbanespiller Denis Suarez, men nå skriver Daily Mirror at den katalanske klubben er bestemt på at de ikke ønsker å selge 25-åringen i januarvinduet.

Wolverhampton har fullført en avtale med Chelsea rundt en låneavtale for spissen Tammy Abraham. Nå er det opp til 21-åringen om han ønsker å avslutte sitt låneopphold i Aston Villa for å gå til Wolves, melder Express.

The Independent skriver at Manchester City-manager Pep Guardiola skal ha uttalt at det ikke er noen sjanse for at unggutten Phil Foden blir lånt ut i januar.

Les også: Overgangsvinduet LIVE!

Cengiz Ünder har hatt en kometkarriere i Roma, og Arsenal skal være klubbene som er interessert i tyrkeren. Nå melder imidlertid Daily Star at London-klubben ikke kommer til å komme med et forbedret bud på kantspilleren etter at Unai Emery visstnok skal ha fått et bud på 35 millioner pund avslått.

Crystal Palace har blitt koblet til Sunderland-spissen Josh Maja, men nå skriver Mirror at Palace-manager Roy Hodgson har avkreftet ryktene på beste måte ved å si at han aldri har hørt om 20-åringen.

Liverpool Echo skriver at Abdulkadir Omur, den 19 år gamle tyrkeren som er linket til klubben, har uttalt at det ville vært en glede å gå til Jürgen Klopps lag.

Bournemouth har allerede hentet to Liverpool-spillere dette vinduet, men ifølge Sky Sports utelukker ikke manager Eddie Howe at det kan komme flere inn portene etter at både Dominic Solanke og Nathaniel Clyne (lån) nylig ble klare for klubben.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!