RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

NYE BALLACK: Emre Can blir beskrevet som den «nye Michael Ballack» i tysk fotball.
NYE BALLACK: Emre Can blir beskrevet som den «nye Michael Ballack» i tysk fotball. Foto: Patrik Stollarz (Afp)
Sist oppdatert:
- Liverpool vil ha «den nye Michael Ballack».

Til tross for at Liverpool har hatt en fantastisk sesong og fortsatt er med i kampen om seriegullet, har manager Brendan Rodgers ingen planer om å ligge på latsiden til sommeren. Det er nemlig ventet at Merseyside-klubben vil forsterke laget ytterligere i det kommende overgangsvinduet, og nå melder Daily Star om et par av spillerne Rodgers skal ha et ønske om å hente.

Det spørs likevel om Liverpool-manageren tenker noen år frem i tid, når Daily Star skriver at klubben har et ønske om å hente 20 år gamle Emre Can, og hans lagkamerat i Bayer Leverkusen Heung-Min Son. Can blir kalt «den nye Michael Ballack» i Tyskland, mens 21 år gamle Son spiller landslagsfotball for Sør-Korea.

22 år gamle Tom Ince har blitt koblet til en rekke storklubber de siste årene, men skal vi tro Channel News Asia, kan Blackpool-vingen ende opp i gresk fotball til sommeren. Pappa Paul Ince skal nylig ha vært i møter med representanter fra Olympiakos for å diskutere et overgang.

Den Manchester United-aktuelle manageren Louis van Gaal skal, ifølge Daily Star, prioritere forsterkninger på midtbanen hvis han får jobben som manager for klubben. Bayern Münchens Toni Kroos og Romas Kevin Strootman skal være spillere den nederlandske landslagssjefen ønsker å hente til Old Trafford.

Newcastle-manager Alan Pardew skal være klar til å legge inn bud på Swansea-spiller Jonjo Shelvey, melder Daily Mirror.

Stoke City håper å signere Liverpool-ving Oussama Assaidi på en permanent avtale til sommeren når låneavtalen til 25-åringen går ut, skriver Daily Express.

Sead Kolasinac går for å være ett av de største talentene i Bundesliga for øyeblikket. Det er trolig derfor den 20 år gamle venstrebacken skal være på ønskelisten til Manchester United, ifølge Daily Express.

En rekke Premier League-klubber skal ha fått øynene opp for Lyon-spiss Alexandre Lacazette, etter at 22-åringen har funnet veien til mål hele 17 ganger denne sesongen. Liverpool er siste klubb som skal ha meldt sin interesse, mens Arsenal, Everton, Newcastle og Juventus også følger 22-åringen nøye, skriver Daily Mail.

Til slutt tar vi med at Caught Offside skriver at Arsenal kan komme til å legge inn et bud på Manchester Uniteds Maraoune Fellaini - kun ett år etter 27-åringens overgang fra Everton til United.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere