*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

LETTERE BYTTE? Manchester United ser ut til å tro det blir lettere å hente den spanske landslagsprofilen Jordi Alba enn et engelsk backtalent. Foto: Geoff Burke (Reuters / NTB scanpix)

Louis van Gaal vil ha spansk landslagsstjerne.

09.06.14 09:15

Det nærmer seg VM i Brasil og bare tre dager gjenstår før man endelig er i gang.

Mesterskapet blir et ypperlig utstillingsvindu for de spillerne som er på klubbjakt, og samtidig er så heldig å være kvalifisert til sluttspillet.

Men at det spilles VM på et annet kontinent betyr ikke at vi tar fri fra den daglige spalta med Premier League-snacks.

Vi begynner denne pinsedagen hos Chelsea, som ifølge Daily Star kan fullføre et salg av Demba Ba (29) til tyrkiske Besiktas denne uka. Styremedlemmet Deniz Atalay i istanbulklubben har tidligere uttalt at den senegalesiske spissen er lagets høyeste navn på sommerens ønskeliste.

Samme sted står det at Chelsea-manager José Mourinho ha avslått et framstøt fra sin forrige arbeidsgiver Real Madrid. Mesterligavinneren har forsøkt å lokke til seg Brasils midtbanemotor Ramires (27).

I et TV-intervju skal Diego Costa (25) ha sagt at overgangen fra Atlético Madrid til Chelsea nesten er fullført. Dette ifølge Metro, som tidligere har bommet både én, to og fjorten ganger med sine oversettelser.

Louis van Gaal skal være usikker på om han greier å hente Luke Shaw fra Southampton til Manchester United. Derfor har Nederlands avtroppende landslagssjef kastet blikket videre på Barcelona og Spanias Jordi Alba, hevder Daily Express.

Samtidig blir kanskje Rio Ferdinand mer fristet av en overgang til QPR, som ifølge The Guardian vil gjøre stopperveteranen til klubbens best betalte med en ukelønn på nærmere 80.000 pund.

Nettsida Insidefutbol.com mener å vite at Tottehams nyansatte manager Mauricio Pochettino oppfordrer klubbledelsen til å by på Juventus' Mirko Vucinic (30).

Angriperen fra Montenegro fikk bare 203 minutter med spilletid i Serie A forrige sesong, i tøff konkurranse med folk som Carlos Tévez, Fernando Llorente og Fabio Quagliarella.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

FÅR LITE SPILLETID: Mirko Vucinic. Foto: Marco Bertorello (Afp / NTB scanpix)


Southampton er på jakt etter ny manager som følge av Pochettinos klubbytte, og Hull-manager Steve Bruce er et av seks navn The Saints håper kan overta jobben innen uka er omme, skriver Tribalfootball.com.

Newcastle ser som vanlig til Frankrike når de skal gjøre forretninger på spillermarkedet.

Skjærene fra nordøst kan imidertid glemme å få Montpellier og Frankrikes offensive midtbanespiller Remy Cabella (24) til St. James' Park. Overfor Midi Libre bekrefter Montpellier-president Louis Nicollin at klubben har avslått et bud på 6,5 millioner pund.

Samtidig melder Evening Chronicle at Marseille håper å hente forsvarsspilleren Mapou Yanga-Mbiwa (25) fra Newcastle i løpet av denne uka. Det vil trolig koste fem millioner pund å kjøpe fri midtstopperen, som har halvannet år igjen av kontraktstiden sin.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.