RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KLUBBSKIFTE? Det kan gå mot et klubbskifte for Wilfried Bony i sommer. En rekke Premier League-klubber skal være interessert i ivorianeren.
KLUBBSKIFTE? Det kan gå mot et klubbskifte for Wilfried Bony i sommer. En rekke Premier League-klubber skal være interessert i ivorianeren. Foto: Gavin Barker (Pa Photos)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Flere klubber ønsker Swansea-stjerne.

Vi starter med Daily Express' avsløringer om at Carlos Vela dropper en retur til Arsenal. Avisen hevder mexikaneren, som var ventet å returnere til Emirates, har signert en ny avtale med Real Sociedad. Det er Velas lagkamerat Antoine Griezmann som skal ha avslørt nyheten. Franskamannen, som har vært koblet til Arsenal og en rekke andre toppklubber, ser også ut til å bli værende i den spanske La Liga-klubben, hevder Daily Express.

Flere Premier League-klubber har vært interessert i å sikre seg den franske spissen Bafetimbi Gomis, etter at hans kontrakt med Lyon gikk ut i sommer. Nå skal 28-åringen, ifølge Daily Express, være på vei til Swansea. Det er ventet at Gomis fullfører en medisinsk sjekk hos waliserne neste uke. Newcastle, Sunderland og West Ham er noen av klubbene som skal ha forsøkt å signere 28-åringen.

Samtidig kan Swanseas store stjerne, Wilfried Bony, være på vei bort fra klubben. Arsenal, Everton og Liverpool er blant noen av klubbene som følger nøye med på ivorianeren, skriver Daily Express.

Her følger du overgangsvinduet live.

Tottenham planlegger å legge inn et bud på 5 millioner pund for Belgias matchvinner mot Russland, Divock Origi, skriver Daily Mail. 19-åringen, som spiller for den franske klubben Lille, følges også nøye av Liverpool og Arsenal.

Queens Park Rangers er tilbake i Premier League og ser etter forsterkninger til deres retur. Ifølge Daily Mail skal QPR ha forhørt seg om hva som kreves for å hente Serge Aurier til klubben. Aurier har imponert så langt i VM, og har lenge vært koblet til Arsenal.

Daily Star melder at både Liverpool og Arsenal håper å kunne signere Chile-stjerne Mauricio Isla. 26-åringen, som har imponert i VM, har de siste årene spilt for Juventus.

Barcelona skal ikke lenger være interessert i Porto-forsvarer Eliaquim Mangala. Daily Star skriver imidlertid at både Manchester United og Chelsea fortsatt har et mål om å hente 23-åringen.

Michael Dawson kan være på vei til Hull, skriver Daily Mirror. Tottenham-kapteinen skal være på ønskelisten til manager Steve Bruce, etter at Joeleon Lescott signerte for West Brom forrige uke. Det er ventet at Dawson vil koste cirka 4 millioner pund.

Til slutt tar vi med at Liverpool planlegger et bud på 15 millioner pund for Real Madrid- og Tyskland-spiller Sami Khedira, skriver Metro.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere