RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TILBAKE? Oliver Bernard er sikker på at Yohan Cabaye returnerer til Premier League i januar. Hvilken klubb det blir, gjenstår å se.
TILBAKE? Oliver Bernard er sikker på at Yohan Cabaye returnerer til Premier League i januar. Hvilken klubb det blir, gjenstår å se. Foto: Franck Fife (Afp)

Mandagens Premier League-rykter

- Sikker på at han returnerer til Premier League i januar.

Yohan Cabaye forlot Newcastle til fordel for Paris Saint-Germain i hjemlandet midt i forrige sesong. Midtbanemannen har imidlertid slitt med å få spilletid og nå er tidligere Newcastle-mann Olivier Bernard sikkert på at Cabaye returnerer til Premier League i januar. Det skriver den tidligere backen i sin faste spalte i Newcastle Chronicle.
(Newcastle Chronicle)

Manchester United og Louis van Gaal skal ha en våt drøm om å hente Gareth Bale fra Real Madrid. Skal klubben lykkes med det, er det imidlertid godt mulig at David De Gea må ofres og sendes til Madrid som en del av avtalen. Bales agent skal nylig ha innrømmet at United var på banen og tilbød mer penger enn Real da Bale gikk fra Tottenham.
(Manchester Evening News / Inside Futbol)

Erik Lamela har bare glimtvis vist fram hva han er god for i Tottenham-drakta. I Italia har han fortsatt en høt stjerne etter suksessfulle sesonger i Roma. Juventus, Roma og Inter er alle interesserte i å gi argentineren en hjelpende hånd hvis han ønsker å returnere til Italia.
(Sunday People)

Juventus-direktør Giuseppe Marotta har gitt et intervju til Tuttosport, der han snakker om Arutro Vidal, Paul Pogba og sjansene for at de blir solgt. - Det er for tidlig å si noe om. Var har nettopp fornyet Pogbas kontrakt. Lønnen hans var veldig lav, så vi høynet den. Alt er opp til spillerne selv. Hvis Pogba og Vidal er fornøyde med å bli, beholder vi dem.
(Tuttosport)

Tottenham skal ha sendt speidere til Argentina for å se på Colombianeren Teofilo Gutierrez. River Plate-spilleren vil trolig koste fem millioner i januar.
(Daily Mirror)


CSKA Moskva vil tilby Seydou Doumbia ny kontrakt, for å jage vekk Manchester City, Chelsea, Arsenal, Liverpool og Tottenham. Spissen imponerte klubbenes speidere, blant annet i 2-1-seieren mot Manchester City på Etihad i Champions League.
(Daily Mail)

Aaron Lennon er ikke blant Tottenham-spillerne som har fått mest spilletid denne sesongen. Nå ser Mark Hughes på muligheten for å hente den kjappe kantspilleren til Stoke. Også QPR skal være interessert i 27-åringen.
(Daily Mail)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere