Mandagens Premier League-rykter

PÅ VEI TIL ROMA: Mohamed Salah.

PÅ VEI TIL ROMA: Mohamed Salah. Foto: Adrian Dennis (Afp)

Mohamed Salah forlater trolig Chelsea veldig snart.

19.01.15 08:24

Mohamed Salah har ikke lyktes med å spille seg inn i Chelseas startellever. Nå er egypteren på vei til AS Roma. Mandag er det ventet at at klubbene møtes for å diskutere overgangen. Trolig er det snakk om et 18-måneders lån og at Roma betaler 500.000 euro for dette. Italienerne vil også sikre seg en kjøpsopsjon på 18 millioner euro.
(Sky Italia)

Tony Pulis hovedoppgave i West Bromwich denne sesongen er å sørge for at klubben også neste år spiller Premier League-fotball. Det vil han gjerne at Wigan-spilleren Callum McManaman skal bidra til. WBA skal ha lagt inn et bud verdt fire millioner pund for 23-åringen. Kantspilleren, som også ønskes av Bournemouth, skal være verdsatt til seks millioner av egen klubb.
(Daily Telegraph)

Swansea har lagt inn et bud på fire millioner pund for Norwichs svenske back, Martin Olsson. 26-åringen kan dermed komme til å returnere til Premier League i vinter.
(Daily Express)

Forrige uke ble det rapporert brudd i kontraktsforhandlingene mellom Kevin Mirallas og Everton. Belgierens kontrakt går ut neste sesong, og nå uttaler manager Roberto Martinez at klubben må vise sine ambisjoner før Mirallas skriver ny kontrakt.
(Guardian)

Liverpool har trukket seg fra en avtale som skulle sørge for at klubben kunne hente Divock Origi tilbake tidligere enn planlagt. Merseyside-klubben betalte 10 millioner pund for å sikre seg 19-årinens tjenester, men lånte ham ut til Lille umiddelbart.
(Daily Star)

Et ennet talent Brendan Rodgers har øynene på, er Teddt Bishop. Den 18 år gamle midtbanespilleren fra Ipswich har imponert denne sesongen, og Liverpool skal sitte i førersetet i kampen om underskriften til talentet.
(Daily Mirror)

Villarreals Gabriel Paulista hevder at agenten hans er i samtaler med Arsenal om en mulig overgang til klubben i januar.
(Guardian)

Crystal Palace kommer til å fullføre en overgang for angriperen Rudy Gestede på mandag. Glenn Murray gjør trolig plass til benineren når han flytter til Reading.
(The Sun)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.