*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

ØNSKET: Lazio-spiller Keita Balde Diao (midten) er ønsket av en rekke klubber, blant annet Liverpool. Foto: Dino Panato

Liverpool skal storhandle i Serie A.

Liverpool håper på å kunne få plass en overgang for Roma-duoen Miralem Pjanic og Radja Nainggolan. Det er imidlertid ikke den eneste spilleren de vil ha fra den italienske toppserien. Liverpool håper nemlig å få de to nevnte spillerne, sammen med Lazio-spiss Keita Balde Diao, for drøye 75 millioner pund, melder Dail Express.

Tidligere Real Madrid-spiller Lassana Diarra håper West Ham vil prøve å hente ham på nytt til sommeren, etter at FIFA sperret for en overgang i januar, skriver Daily Mirror.

Burnley-spiss Danny Ings skal ha flydd til Spania for å starte kontraktsforhandlinger med Real Sociedad, med tanke på en mulig overgang til sommeren, hevder Daily Mail.

Det spanske laget, som er ledet av David Moyes, er klare til å firedoble Ings' nåværende lønn, melder Daily Star. Det vil si at han vil heve en lønnsslipp på rundt 60.000 pund i uken.

Vi holder oss i Spania for Atlético Madrid skal ha kommet til enighet med Arsenal om en overgang for midtbanespilleren Santi Cazorla til sommeren, melder den spanske radiokanalen Cadena Cope.

Den spanske klubben skal for øvrig også ønske å hente Manchester Uniteds Juan Mata tilbake til La Liga, hevder The Sun.

Arsenal kommer muligens til å legge inn et bud på Palermo-spiss Paulo Dybala etter at den italienske klubben fortalte at de er klare for å selge den 21 år gamle argentineren etter sesongen, melder det spanske nettstedet fichajes.net.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag