*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

PREMIER LEAGUE: Alvaro Morata kan havne i Premier League til sommeren.

PREMIER LEAGUE: Alvaro Morata kan havne i Premier League til sommeren. Foto: Marco Bertorello (Afp)

Premier League-klubber jakter Juventus-stjerne.

Mandag er det angripere det skal handle om i ryktespaltene. Både Carlos Bacca og Alvaro Morata kan havne i Premier League, mens Radamel Falcao kan være på vei tilbake til spansk fotball.

Valencia satser stort for tiden. Det har gitt resultater. Klubben ligger på fjerdeplass i La Liga, og nærmer seg Champions League-spill neste sesong. Kommer klubben dit, er Radamel Falcao klubbens drømmesignering, melder The Sun. Monaco-spilleren, som er på utlån i Manchester United, kan komme til å koste rundt 500 millioner kroner.

En annen angriper som skal være på flyttefot, er Alvaro Morata. Juventus-spissen sliter med å spille seg inn i startelleveren til «Den gamle dame», og både Arsenal og Liverpool skal stå med åpne armer, ifølge Daily Express. Juventus skal kun være interessert i å selge dersom de får mer enn de 150 millionene som de betalte Real Madrid for spilleren forrige sommer.

Liverpool har også vært interessert i Ezequiel Lavezzi fra Paris Saint-Germain en god stund. De siste ryktene skal ha det til at Manchester United nå gjør et forsøk på å sikre seg argentineren rett foran nesa på sin argeste rival. Metro nevner denne overgangen mandag morgen.

Carlos Bacca har vært i god form for et Sevilla-lag som jakter Champions League-plass i Spania denne sesongen. Colombianeren har scoret 14 mål på 25 kamper i La Liga denne sesongen. Dette skal være nok til å gjøre Newcastle interesserte i en overgang, forteller The Sun. The Magpies var også interessert i spilleren forrige sommer, men klarte aldri å få til noen overgang den gang.

Til slutt en nyhet som ved første blikk bør tas med et tonn salt. Daily Express hevder Martin Ødegaard er klar for en sjokkovergang bort fra Real Madrid allerede til sommeren. Leser man artikkelen, skjønner man likevel raskt at det er snakk om en låneovergang til Villareal, for å få bedre kamptrening. Da ble det plutselig mye mer sannsynlig.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.