RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

TIL UNITED? Memphis Depay kan komme til å få en forespørsel fra Manchester United til sommeren.
TIL UNITED? Memphis Depay kan komme til å få en forespørsel fra Manchester United til sommeren. Foto: Ermindo Armino (Ap)
Sist oppdatert:
Hevder han er Manchester Uniteds reserveløsning.

Manchester United har lenge vært koblet til Real Madrid-stjernen Gareth Bale. En overgang virker imidlertid å være lite sannsynlig ettersom både Real Madrid og waliseren har uttalt at de ikke er interessert. Det kan føre til at de rødkledde fra Manchester i stedet går for PSV-ving Memphis Depay når overgangsvinduet igjen åpner til sommeren, skriver Daily Express. 21-åringen er for øyeblikket toppscorer på øverste nivå i Nederland med 16 mål på 22 kamper.

Javier Hernandez er for øyeblikket på utlån fra Manchester United til Real Madrid. Det har imidlertid blitt lite spilletid på den meksikanske landslagsspissen i den spanske hovedstaden, og en rekke Premier League-klubber står nå klare til å signere spissen, skriver Daily Star. Tottenham, West Ham, Everton og Stoke skal alle være interessert i 26-åringen. 

Ifølge Metro, skal Morgan Schneiderlin være nær en overgang fra Southampton til Arsenal. Avisen hevder at ryktene vil ha de til at den franske landslagsspilleren er «desperat» etter å signere for London-klubben.

Branislav Ivanovic (31) kommer trolig til å signere en ny fireårskontrakt med Chelsea, melder Daily Star. Det betyr trolig at forsvarsspilleren vil avslutte karrieren som 35-åring i den blå trøya.

Chelsea-spiss og Premier League-toppscorer Diego Costa avslører at han takket nei til å bli Liverpool-spiller i 2013, da Merseyside-klubben utløste utkjøpsklausulen i kontrakten hans mens han var Atletico Madrid-spiller, skriver Daily Mirror.

Mario Mandzukic har den siste tiden blitt koblet til Arsenal (Daily Star), men Atletico Madrid-manager Diego Simeone mener den kroatiske spissen fortsatt er en viktig spiller for laget hans. Argentinerer tror Mandzukic er fornøyd med tilværelsen i den spanske hovedstaden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere