RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ondagens Premier League-rykter

MILAN NESTE? AC Milan vurderer å legge inn bud på Nani, men United-spillerens lønnskrav kan stoppe overgangen.
MILAN NESTE? AC Milan vurderer å legge inn bud på Nani, men United-spillerens lønnskrav kan stoppe overgangen. Foto: Stan Honda (Afp)
- Storklubb vurderer Nani, men portugiserens lønnskrav kan velte overgangen.

Antonio Conte var en av grunnene til at Patrice Evra ønsket en overgang til Juventus. Etter at treneren trakk seg tirsdag, vil franskmannen se hvem som tar over styringen i Torino-klubben før han bestemmer seg.
(Sky Italia)

Nani har tidligere blitt koblet til flere italienske klubber, blant annet Juventus og Inter. Nå er det AC Milan som ser på muligheten for å hente portugiseren til støvellandet. Kantspilleren er verdsatt til rundt 6,5 millioner pund, men lønnskravet kan bli et problem for italienerne.
(Sky Italia)

Newcastle er i ferd med å sikre seg Emmanuel Riviere fra Monaco for 6,3 millioner pund. 24-åringen har også blitt jaktet på av West Bromwich og Stoke, men ser altså nå ut til å havne på i nord.
(Daily Mail)

Liverpool har vært svært aktive på overgangsmarkedet denne sommeren. Tirsdag ble klubbens bud på Swansea-backen Ben Davies avslått. Brendan Rodgers la 8 millioner pund på bordet, men waliserne skjøv pengene pent tilbake.
(Telegraph)

Besiktas ønsker å låne Demba Ba fra Chelsea og vil skaffe seg opsjon på kjøp etter årets sesong. José Mourinho og Chelsea er imidlertid først og fremst interessert i å få til en permanent overgang med en gang.
(Daily Mirror)

Antonio Contes avgang som Juventus-trener blåser liv i håpet om at Arturo Vidal og Paul Pogba kan få muligheten til å forlate den italienske mesteren. Vidal kobles kraftig til Manchester United, mens Chelsea skal være interessert i Pogba.
(Daily Star)

Kolo Touré har et år igjen av kontrakten med Liverpool, men Merseyside-klubben skal være villig til å la midtstopperen gå. Tyrkiske Trabzonspor skal være interessert, mens Liverpool selv jakter på Dejan Lovren.
(Daily Mail)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere