RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BLÅ TIL RØD: Chelsea's Petr Cech skal være ønsket av Arsenal.
BLÅ TIL RØD: Chelsea's Petr Cech skal være ønsket av Arsenal. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Onsdagens Premier League-rykter

Arsenal skal storhandle til sommeren.

Vi starter med Arsenal som ser ut til å beholde en av sine store formspillere denne sesongen. Spanjolen Santi Cazorla har lenge blitt linket til hjemlandet Spania og Atletico Madrid. Nå går 30-åringen ut å avviser at han er på vei vekk fra London-klubben. (El Mundo)

Arsenal skal også forsterke til sommeren. Palermo-spiss Paulo Dybala skal stå høyt på ønskelisten til Arsene Wenger og nå har den 21-årige spissen uttalt at Arsenal er hans førstevalg hvis han skulle forlate Serie A-klubben til sommeren. (Radio Marte)

Helt bakerst for London-klubben har David Ospina og Wojciech Szczesny vært et svakhetstegn. Ingen har greid å overbevise, og nå kan det se ut til at en av de blir solgt, mens den andre blir degradert til andrevalg. Petr Cech skal være ønsket av Arsenal, men londonerne venter på klarsignal fra Chelsea før de kan begynne å forhandle med keeperen. (Daily Mail)

I Tottenham skal det også forsterkes i sommer. Klubben skal være nære en avtale med midtstopper Kevin Wimmer. Köln-forsvareren sier han er klar for en drømmeovergang til Spurs, men klubbene er fortsatt ikke enige om pris for 22-åringen. (Daily Mirror)

Real Madrid-back Fabio Coentrao har måttet innfinne seg i å være andrevalg bak Marcelo de siste sesongene. Backen, som har vært linket til Manchester United i lang tid, forteller at det ville vært en ære å spille for Old Trafford-klubben. Så spørs det om overgangen blir en realitet. Engelskmennene hentet inn Luke Shaw, Daley Blind og Marcos Rojo i sommer som alle kan bekle venstrebacken. (Daily Telegraph)

Tilslutt tar vi med at Jose Mourinho skal har fornyet sin interesse for Shakhtar Donetsk-spiller Douglas Costa. 24-åringen har vært i søkelyset til blant annet Arsenal og Manchester United, men Chelsea skal være klare for å by 20 millioner pund for den offensive midtbanespilleren. (Daily Mirror)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere