RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL CITY?: Jordan Henderson og Jack Wilshere (t.h) skal være ønsket av Manchester City.
TIL CITY?: Jordan Henderson og Jack Wilshere (t.h) skal være ønsket av Manchester City. Foto: Jan Kruger

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester City skal vil hente engelsk landslagsduo.

Manchester City har hatt en skuffende sesong til nå. Laget er ute av Champions League og etter tapet mot Crystal Palace i Premier League er laget nå på en fjerde plass. Nå har laget planer om å forsterke og har nå sett seg ut Liverpools Jordan Henderson og Arsenals Jack Wilshere som mulige forsterkninger til sommeren. (Daily Mail)

I Liverpool kan de også miste en annen stjerne. Raheem Sterling skal ha avslått en kontraktsforlengelse med klubben, og nå har Anfield-klubben begynt å se etter erstatter for lynvingen. Barcelonas Pedro har vært i skyggen av Suarez og Neymar denne sesongen, og kan være åpen for en overgang til Liverpool. (Daily Mail)

I den blå delen av Liverpool har Everton planer om å kjempe seg tilbake i kampen om Europacup-spill. Laget har hatt en skuffende sesong i år, og nå håper kaptein Phil Jagielka at klubben vil hente inn forsterkninger til sommeren. (Liverpool Echo)

Manchester United er også på jakt etter forsterkninger. Laget har planer om å kvitte seg med Robin van Persie, og laget vil heller ikke forlenge avtalen med Radamel Falcao. Hvis disse to går ut portene på Old Trafford vil Louis van Gaal har en ny stjerne inn. Paris Saint Germain-spiss Edinson Cavani skal være erstatteren og Manchester United skal være villig å by hele 60 millioner pund for spissen. (Daily Star)

Chelseas utlånte kantspiller Mohamed Salah har vært en hit i Fiorentina. Nå vil laget gjøre avtalen permanent for å skremme vekk interessen fra Serie A-rivalene Juventus og Roma. (London Evening Standard)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere