Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

SOLGT?: Raheem Sterling kan være på vei til Manchester City.
SOLGT?: Raheem Sterling kan være på vei til Manchester City. Foto: Paul Ellis (Afp)
Sist oppdatert:
Manchester City vil betale stort for å sikre seg Sterling.

Manchester City skal være interessert i Raheem Sterling, og er klar for å by på han nå overgangsvinduet åpner. De lyseblå fra Manchester skal være villig å betale opptil 50 millioner pund for landslagsspilleren. (Daily Mail)

De blå skal ikke bare hente inn stjerner til sommeren. For sjefene i klubben skal være lei av sine stjernes dårlige prestasjoner denne sesongen. Nå er hele seks av hans førstelagsspillere til salgs. Blant de er Yaya Toure, Samir Nasri og Edin Dzeko. (Daily Mirror)

I tillegg vil de bruke pengene fra salgene til å erstatte manager Manuel Pellegrini med Bayern München-sjef Pep Guardiola. (Daily Mirror)

I Liverpool er de på jakt etter nye spillere, og kanskje er Theo Walcott erstatteren til Raheem Sterling om sistnevnte skulle reise. Brendan Rodgers er en stor beundrer av Walcott, som ikke har forlenget kontrakten sin med Arsenal. (Daily Mirror)

Manchester United har fått sving på sakene den siste tiden, og laget er på vei tilbake i Champions League. Skal laget hevde seg der må forsterkninger inn, og nå er klubben selvsikker på at Real Madrid-stjernen Sami Khedira kommer til Old Trafford til sommeren. (The Sun)

Med en midtbanespiller inn skal en ut. Tom Cleverley har tydeligvis imponert for Aston Villa denne sesongen. Nå vil Birmingham-klubben gjøre låneavtalen permanent. Everton skal også være interessert i 25-åringen. (Daily Telegraph)

Chelsea skal allerede han sikret seg en ny spiller. Atletico Paranaense sin offensive midtbanespiller Nathan skal ha en medisinsk test for de blå. Chelsea betaler 4.5 millioner pund for brasilianeren. (Daily Telegraph)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!