Onsdagens Premier League-rykter

CHELSEA: Antoine Griezmann skal stå helt øverst på José Mourinhos ønskeliste.

CHELSEA: Antoine Griezmann skal stå helt øverst på José Mourinhos ønskeliste. Foto: Javier Soriano (Afp)

José Mourinho hyrer superagent for å få hentet Antoine Griezmann.

Det blir mye Chelsea i onsdagens rykter. Premier League-mestere går ofte i fellen hvor de tror at den samme troppen kan vinne ligaen to år på rad. Det er ikke en felle José Mourinho akter å gå i.

Derfor skal Antoine Griezmann fra Atlético Madrid hentes inn som sommerens første kjøp. Mourinho hentet både Diego Costa og Filipe Luis fra Madrid-klubben forrige sommer, og ønsker å fortsette med sin suksessoppskrift. Atlétco Madrid skal være lite villige til å selge spilleren, forteller Daily Mail, men Mourinho vet råd. Han skal ha avtalt med superagent Jorge Mendes at Mendes er mannen som skal forhandle på Chelseas vegne. London-klubben ønsker nemlig å betale litt mindre enn 24-åringens utkjøpsklaussul, som er på 43,5 millioner pund.

Mourinho gikk tidligere i uken ut og sa at ingen Chelsea-spillere skulle selges i sommer. De ordene kan han komme til å måtte trekke tilbake raskere enn han selv håpet. Petr Cech skal nemlig ikke være fornøyd med å være andrekeeper i klubben, og har allerede startet forhandlingene med tyrkiske Besiktas om en overgang, skriver ESPN.

Mourinho ser ikke ut til å bli vettskremt av disse ryktene. I stedet har han pekt seg ut Norwich sin målvakt, John Ruddy, som erstatter for Cech. Det er Daily Star som hevder 28-åringen blir Cechs erstatter.

Louis van Gaal og Manchester United har lenge vært interessert i Southamptons høyreback, Nathaniel Clyne. Dette har fått Southampton-ledelsen til å iverksette sin motplan. Ifølge Manchester Evening News, er 24-åringen nå tilbudt ny kontrakt i Sotton.

Yaya Touré er ønsket av både Inter og Paris Saint-Germain, forteller Daily Mirror. Samme avis hevder også at Tourés landsmann og lagkamerat, Wilfried Bony, nå har slengt seg inn i gruppen av Manchester City-ansatte som forsøker å få Touré til å bli værende i klubben.

Italienske Tuttosport hevder Liverpool har forhørt seg om muligheten til å hente AC Milan sin angriper, Jeremy Menez. 28-åringen gikk gratis til Milan fra Paris Saint-Germain forrige sommer, og har scoret 16 mål på 33 kamper i Serie A denne sesongen.

Til slutt kan vi nevne at lokalavisen i Sunderland, Sunderland Echo, hevder å vite at Ronny Deila kan miste sin stjernespiller, Virgil van Dijk. 23-åringen har til stadighet blitt linket til Premier League, og Sunderland skal for øyeblikket være i førersetet i kampen om hans signatur.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.