RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Angel di Maria ser ut til å være på vei til Paris Saint-Germain i sommer.
Angel di Maria ser ut til å være på vei til Paris Saint-Germain i sommer. Foto: Natacha Pisarenko (Ap)
Angel di Maria skal være på vei bort fra Old Trafford.

Manchester United skal være villig til å selge Angel Di Maria for 42,8 millioner pund til tross for at de for kun et år siden bladde opp 59,7 millioner for samme spiller da de kjøpte ham fra Real Madrid. Paris Saint-Germain blir trolig argentinerens neste stoppested, skal vi tro franske Le Parisien.

Arsenal skal ha lagt inn et bud på 10 millioner pund for Napoli-forsvarer Faouzi Ghoulam, melder Talksport. Det er ventet at Wenger vil gi Kieran Gibbs og Nacho Monreal konkurranse om en plass på laget ved å hente 24-åringen.

Liverpool skal fortsatt være interessert i å signere Aston Villa-spiss Christian Benteke, men vil ikke betale de 32 millioner pundene som Birmingham-klubben krever for belgieren. Det til tross for at Liverpool fikk 49 millioner for Raheem Sterling som ble solgt til Manchester City tirsdag, skriver The Mirror.

Crystal Palace skal være nære en avtale med Chelsea om en overgang for franske Loic Remy, skriver Daily Express. Remy skal ha et sterkt ønske om førstelagsspill noe som ser vanskeligere ut i Chelsea etter at London-klubben hentet Radamel Falcao på lån tidligere i sommer.

Arsenal har lenge vært koblet til William Carvalho, men tirsdag ble det kjent at Sporting-spilleren er ute med skade i minst tre måneder, noe som gjør at London-klubben trolig ikke vil prøve å hente 23-åringen i sommer, skriver flere engelske medier.

Valenica-forsvarer Nicolas Otamendi skal ha truet klubbledelsen om å ikke møte opp til trening fordi han ønsker å signere for Manchester United, melder Daily Mail. Argentineren skal nemlig være tydelig på at han ikke ønsker at Valencia skal stå i veien for en mulig overgang. Manchester United er på jakt etter en midtstopper i sommer, og Sergio Ramos skal være førstevalget til klubben. Det ser imidlertid ut til at Real Madrid ikke vil gi slipp på spanjolen, noe som fører til at Otamendi fort seiler opp som neste navn på blokka til Louis van Gaal. Argentineren vil riktignok heller ikke bli noen billig spiller. Otamendi skal ha en utkjøpsklausul på 35,6 millioner pund.

Chelsea skal være overbevsist om at de vil vinne kampen om signaturen til Pedro, melder Daily Star. Både Arsenal og Liverpool skal være interessert i Barcelona-spilleren, men Chelsea skal allerede ha stå klare med betalingen for Pedros utkjøpsklausul på 22 millioner pund, skriver avisen.

Denne uken måtte ble Morgan Schneiderlin solgt fra Southampton til Manchester United, men allerede nå skal The Saints være svært nære med å ha på plass franskmannens erstatter. Ifølge Daily Mail er Feyenoord-spilleren Jordy Clasie snart klar for klubben. Han vil koste Southampton cirka 12 millioner pund.

Evertons midtbanespiller James McCarthy skal være ønsket av Manchester City etter at Aston Villa-spilleren Fabian Delph takket nei til en overgang, melder The Express. McCarthy har også blitt koblet til Tottenham denne sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere