RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter


Alexandre Lacazette kan være på vei til Liverpool melder fransk avis. FOTO: NTB scanpix
Alexandre Lacazette kan være på vei til Liverpool melder fransk avis. FOTO: NTB scanpix Foto: Jeff Pachoud (Afp)
Sist oppdatert:
Superspiss kan være på vei til Liverpool hevder fransk avis.

Daily Mirror hevder at Louis van Gaal har fått presset prisen for Angel Di Maria ytterligere 3 millioner pund fra den opprinnelig avtalen om 44,3 millioner pund. Det er i så fall bare lommerusk for pengesterke Paris SG.

Halvparten av de pengene skal van Gaal være villig til å betale Barcelona for Pedro (20 millioner pund). Nederlenderen har tilbudt Pedro en rolle ved siden av Wayne Rooney i håp om å få avtalen i boks. (Daily Telegraph).

Dagens gladnyhet for Liverpool-fansen skal være at Lyon har ifølge L`Equipe fortalt superspissen Alexandre Lacazette (24) at han kan få forlate klubben. Liverpool skal i hvert fall stå med åpne armer.

Wolfsburg er klare for å selge Kevin De Bruyne, men ikke for mindre enn 50 millioner pund. Manchester City skal være fortsatt være interessert. (Daily Mirror).

West Bromwich har gjort et fremstøt for å sikre seg Anderlecht-midtbane Dennis Praet, men her har Arsenal også øynene åpne. (Talksport).

West Ham har klartgjort et bedre tilbud (12 millioner pund) enn tidligere for å den mexicanske spissen Javier Hernandez fra Manchester United.

Hernandez selv skal være interessert i å flytte på seg, Daily Star hevder at den tidligere Real Madrid-spissen vil be United om å senke kravet om 12 millioner pund ettersom Tottenham også er interesserte.

Chelsea lot seg ikke skremme av Rio Ferdinands oppfordring til Everton-forsvarer John Stones. Jose Mourinho skal skal klaregjøre et tredje bud på 21-åringen på 30 millioner pund. (Daily Telegraph).

Real Madrid-trener Rafael Benitez legger muligens et lokk på Gareth Bale- og Karim Benzema-ryktene en gang for alle med å uttale at spillerne blir værende i Madrid.

Videre overgangsrykter:

  • Aston Villa-back Aly Cissokho er ventet å gå på lån ut sesongen til Porto. (Birmingham Mail).
  • Crystal Palace nekter å selge Yannick Bolaise. (London Evening Standard).
  • Southampton ønsker å forlenge kontrakten med midtbanespiller Victor Wanyama. (Daily Mail).
  • Chelsea og Juventus har begge forhørt seg med Cagliari om 19-åringen Godfred Donsah. (Daily Express).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere