*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

ET ØNSKE: Gianluigi Buffon har et ønske om å spille i Premier League før han legger keeperhanskene på hylla. Foto: Ciro De Luca (Reuters / NTB scanpix)

John Terry er en ettertraktet mann, og Gianluigi Buffon vil til Premier League.

Han er ute i kulden i Chelsea, men John Terry er fremdeles en ettertraktet spiller. Daily Mirror melder om interesse og tilbud fra flere kinesiske klubber, og at tyrkiske Fenerbache har intensivert sitt forsøk på å hente midtstopperen.

Manchester United er klare for å avbryte kontrakten til Victor Valdes. Den eneste betingelsen Old Trafford-klubben setter, er at han ikke går til en annen Premier League-klubb, melder Daily Mail.

Chelsea har hentet Marco Amelia på prøvespill, og ifølge The Guardian skal londonklubben være interessert i å signere den tidligere Milan-keeperen på en kortidskontrakt.

Gianluigi Buffon har et ønske om å spille i Premier League før han avslutter karrieren, melder Metro.

William Carvalho er en ettertraktet spiller , og nå har Chelsea kastet seg inn i kampen om Sporting Lisboa-spillerens underskrift. Fra før er det kjent at Arsenal og Liverpool jakter 23-åringen, melder Tutto Mercato.

Newcastle er klare til å slippe unggutten Ivan Toney på lån, ifølge Newcastle Chronicle. Avisen melder også at klubben ikke er interessert i å selge Emmanuel Riviere, til tross for interesse fra Wolverhampton.

Arsenal jakter belgisk unggutt. Aboubacar Kone spiller for tiden for PSV Eindhoven, men han er ikke på profesjonell kontrakt i den nederlandske klubben, noe Arsenal ønsker å utnytte seg av, melder Anderlect-online.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag