*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

- ØNSKET AV UNITED: The Telegraph melder at Manchester United vil strekke seg langt for å sikre seg Barcelona-stjerne Neymar. Foto: Manu Fernandez (Ap)

Hevder Manchester United planlegger gigantbud.

Ryktene om at Manchester United skal ønske å kjøpe Neymar har versert i en stund, men nå melder The Telegraph at de rødkledde fra Old Trafford skal være klare til å strekke seg særdeles langt for å sikre den brasilianske Barca-stjernen. Avisen skriver nemlig at United planlegger å legge inn et bud på 144 millioner pund på Neymar når overgangsvinduet åpner neste måned.

Marseille-angriper Michy Batshuayi virker å bli fulgt av en rekke klubber, skal man tolke ryktene i de engelske avisene de siste ukene. Nå kan det se ut til at nok en Premier League-klubb kaster seg på i kampen om 22-åringens signatur. The Sun melder at også Crystal Palace håper å signere spilleren som har scoret 10 mål på 17 kamper i Ligue 1 så langt denne sesongen. Fra før av er Arsenal, Tottenham og Newcastle blant klubbene som har blitt koblet til spissen.

Ifølge den tyrkiske avisen Fanatik, skal Besiktas være i samtaler med Arsenal om en overgang for den kolombianske keeper David Ospina. Tyrkerne ønsker å få til en låneavtale med opsjon på kjøp.

Walsalls venstreback Rico Henry (18) blir kalt «den nye Ashley Cole» og en rekke av Englands største klubber skal allerede ha vist interesse for unggutten. Skal vi tro Daily Express, er det Tottenham som for øyeblikket er favoritter til å sikre seg 18-åringen, men London-klubben må vente seg tøff konkurranse fra Liverpool, Manchester United og Arsenal.

22 år gamle Saido Berahino har så langt slitt denne sesongen for West Bromwich etter en turbulent sommer. Unggutten scoret 14 ganger i Premier League forrige sesong, og Tottenham Hotspur la inn en rekke bud for å sikre seg engelskmannen i forrige overgangsvindu, men West Brom nektet å selge. Til tross for at Berahino ikke har vært i nærheten av nivået han viste forrige sesong, skal Tottenham fortsatt være interessert i å signere spissen, skriver Daily Star.

Til slutt tar vi med at Southampton følger Rubin Kazan-forsvarer Elmir Nabiullin nøye, skriver The Mirror. The Saints må imidlertid vente seg hard konkurranse fra andre europeiske klubber som også følger den lovende venstrebacken tett. Ifølge The Mirror, har blant annet en rekke klubber i Bundesliga fått øynene opp for 20-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag