Onsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Isco kan være på vei til Manchester United.

ØNSKET: Isco kan være på vei til Manchester United. Foto: Francisco Seco (Ap / NTB scanpix)

Hu hei, hvor det går. Nå er det snart et nytt år.

30.12.15 10:02

I Newcastle er det blytunge dager. Det eneste fra byen som per dags presterer som forventet er Geordie Shore-serien, mens resultatene for klubbens storklubb Newcastle uteblir. Derfor vurderer Steve McClaren å hente Alan Dzagoev fra CSKA Moskva i januarvinduet. 25-åringen ville passet godt inn i den sjarmerende byen på den engelske kysten, melder Daily Mirror.

Manchester United er inne i en mørk dal, noe som har gjort treneren gal (van Gaal. Ja, ordspillet er brukt opp. Beklager). Nå vurderer han å hente Felipe Anderson fra Lazio, melder Calciomercato, som også hevder prislappen vil ligge på 33 millioner pund.

Liverpool vurderer å gjøre et fremstøt på Leicester-back Ben Chilwell. Det ville naturlig nok vært et skritt opp for backen, som for tiden er på lån hos Huddersfield, melder Telegraph.

Nå kan det blir disco hos Manchester United. Gjett hvem de ønsker seg? Du gjettet sikkert riktig. Klubben har sendt en person til Madrid for å forhandle om et kjøp av Isco fra Real Madrid, melder Fichajes.

Tottenham har gjort sakene sine godt, og nå vurderer de å forsterke med noe smått. Barcelonas Sandro Ramirez er kun 20 år, og nå kan han bli Tottenham-spiller i januar neste år, melder Sport.

Ifølge Nederlands landslagssjef Danny Blind, ville Louis van Gaal passet ypperslig som sportsdirektør for det nederlandske landslaget, melder Independent.

Andros Townsend har ikke gjort annet enn å spille dårlige kamper for Tottenham det siste året. De få gangene han fikk sjansen. Nå kan han bli en del av en byttehandel som bringer Saido Berahino til London, mens Townsend kan ende i West Bromwich, menlder The Times.

Bafetimbi Gomis kan være på vei fra Swansea til Lekhwiya i Qatar, melder South Wales Evening Post.

Crystal Palace vil, ifølge den strålende engelske avisen The Sun, gjøre et forsøk på å hente enten Loic Remy fra Chelsea, eller Queens Park Rangers-spill Charlie Austin i januarvinduet.

Chelsea skal ha gjort et nytt forsøk på å hente Juventus-stjerne Paul Pogba, melder Calciomercato.

Hvis du føler dagens rykter ble skrevet med en solid dose dårlig humor, så har du rett i det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.