RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter


TIL MANCHESTER CITY?: Alexis Sánchez.
TIL MANCHESTER CITY?: Alexis Sánchez. Foto: Garcia/bpi/rex/shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Drakampen for Alexis Sanchez fortsetter.

Manchester City har tilbudt Arsenal 20 millioner pund, eller omtrent 220 millioner kroner, for chilenske Alexis Sanchez, skriver storavisen The Guardian.

Den anerkjente italienske journalisten Gianluca Di Marzio skriver at Real Madrid ønsker å hente Liverpools Mohamed Salah til sommeren. Ifølge Di Marzio ønsker den spanske storklubben å svare på Barcelonas gigantkjøp av Philippe Coutinho og har sett seg ut egypteren som den perfekte kontring. Real Madrid anser Salah som et ekte Galactico-signering, heter det.

LIVE: Vi følger overgangsvinduet

Til tross for å ha fått en tung start på årets sesong, ønsker ikke Real Madrid-manager Zinedine Zidane å signere noen nye spillere i overgangsvinduet i januar, skriver Reuters.

Fiorentina opplevde nærmest exodus i sommerens overgangsvindu da en rekke av klubbens største stjerner forsvant. Ifølge Gianluca Di Marzio kan nå også spissen Kouma Babacar komme til å forlate Firenze-klubben. Di Marzio skriver nemlig at Crystal Palace står klare for å komme med et bud på senegaleseren.

Thomas Lemar kobles stadig til klubber som Liverpool og Arsenal, men ifølge Daily Mirror må klubbene som ønsker å sikre seg Lemar, ut med 90 millioner pund, eller omtrent 990 millioner kroner, for Monaco-spilleren.

Fabrizio Romano, som jobber for blant annet The Guardian og Sky Sports, skriver at Arsenal har forhørt seg om Bordeaux-profilen Malcom. Brasilianeren har tidligere blitt koblet til Manchester United og Tottenham, og ifølge Romano skal en rekke klubber være på jakt etter Malcom.

West Hams unggutt, Reece Oxford, er ønsket av Borussia Mönchengladbach. Oxford har vært på lån hos tyskerne i høst, men ble nylig hentet tilbake til West Ham. Ifølge Telegraph skal et bud på 15 millioner pund være nok til å få West Ham til å gi slipp på forsvarsspilleren.

Manchester United skal ha blitt tilbudt muligheten til å signere Lucas Moura fra Paris Saint-Germain for den nette sum av 25 millioner pund, skriver Daily Mail.

Samtidig skriver samme avis at Everton holdes som favoritter i kampen om å sikre seg Theo Walcott fra Arsenal. Prisen sies å være 20 millioner pund, og Southampton er også interesserte, skriver Daily Mail.

Daniel Sturridge sliter med lite spilletid i Liverpool, og skal ifølge Daily Mail, som siterer italienske Tuttosport, ønske seg et låneopphold hos italienske Inter. Sturridge håper at mer spilletid vil gjøre han aktuell for en plass i Englands VM-tropp til sommeren, skriver Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere