RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

HET: Crystal Palaces Wilfried Zaha, her i duell med Liverpools Trent Alexander-Arnold, skal være på ønskelisten til Tottenham.
HET: Crystal Palaces Wilfried Zaha, her i duell med Liverpools Trent Alexander-Arnold, skal være på ønskelisten til Tottenham. Foto: John Walton (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Her er det vi fant av bevegelser på overgangsmarkedet onsdag.

Vi starter denne ryktespalten med å minne dere på at Nettavisen frem mot den engelske deadline day 9. august følger overgangsvinduet direkte i vårt livestudio fra 08-23 hver dag. Her får dere løpende oppdateringer når noe skjer på overgangsfronten i de største ligaene.

Crystal Palace kommer til å tilby Wilfried Zaha en gigantkontrakt verdt 120.000 pund i uka som et ledd i å overtale ham til å bli i klubben. Tottenham skal være blant klubbene som ønsker å hente vingen fra Palace, skriver The Mirror.

Huddersfield og Southampton skal sammen med Lyon kjempe om signaturen til Club Brugges 23-åring Anthony Limbombe, skriver The Sun. Midtbanespilleren skal være verdt rundt 11 millioner pund.

West Ham skal være villig til å betale 35 millioner pund for å hente Felipe Anderson fra Lazio, hevder Daily Mail. Londonklubben skal ha fått et rekordstort overgangsbudsjett denne sommeren.

Newcastle og Bayern Munchen kjemper begge om Hoffenheims kroatiske midtbanespiller Andrej Kramaric, skriver Talksport. Dermed må han nok velge penger eller spilletid.

Liverpool skal fortsatt ikke ha lukket døren for et mulig kjøp av Nabil Fekir, skriver Express. Ifølge 24-åringens agent kan det, til tross for kaoset rett før VM, bli en overgang i løpet av sommeren.

Overgangsguruen Gianluca Di Marzio hevder at Emre Can skal på medisinsk undersøkelse hos Juventus på torsdag. Den tyske midtbanespillerens kontrakt med Liverpool går ut denne måneden, hvilket betyr at han kan signere gratis for sin nye klubb.

Gianluigi Buffon skal i løpet av de neste dagene bli klar for Paris Saint-Germain, ifølge Sky Sports. 40-åringen forlot nylig Juventus.

Tottenham skal være interesserte i Lyons midtbanespiller Tanguy Ndombele, ifølge Sky Sports. Rapportene i Frankrike tilsier at Tottenham skal ha vært i kontakt med klubben, men ifølge Sky stemmer ikke dette. Lyon skal ønske å beholde unggutten, men dersom det rette budet kommer inn kan det bli vanskelig å si nei.

Ifølge London Evening Standard så kommer Chelsea til å gi Juventus kamp om Russland-stjernen Alexander Golovin, som til daglig spiller for CSKA Moskva.

Ifølge The Telegraph skal Liverpool være villig til å selge Daniel Sturridge i sommer. De røde ønsker angivelig rundt 15 millioner pund for å la den skadeplagede spissen gå. The Times melder om samme pris og hevder at Fenerbache og Sevilla er to klubber som er interessert i Sturridge.

Tottenham skal være villig til å vente med å legge inn et bud på Aston Villas Jack Grealish, i håp om å utnytte pengeproblemene til Birmingham-klubben. Villa håper å få rundt 40 millioner pund for Grealish, men Spurs tror de kan få ned den prisen, ved å være tålmodige, ifølge Daily Mail.

Den nye Arsenal-manageren Unai Emery skal ha bestemt at Hector Bellerin er blant fem spillere som ikke er til salgs for noen pris, skriver The Mirror. De fire andre nevnes ikke, men avisen spekulerer i at Granit Xhaka og Alexandre Lacazette er på samme liste.

Spennende nyheter fra Stamford Bridge: Chelsea er i ferd med å ansette Maurizio Sarri som klubbens nye manager, og med seg får han Chelsea-ikonet Gianfranco Zola som assistent. I hvert fall hvis vi skal tro påstanden til Daily Mail tirsdag. Ifølge avisen skal klubben være enige med Antonio Conte om å bryte kontrakten ved å betale 9,5 millioner pund i sluttvederlag. Napoli krever ut fra Daily Mails opplysninger 3,5 millioner pund i kompensasjon for å slippe Sarri.

Borussia Dortmund sikter seg inn mot spissen Mousa Dembele fra Celtic i jakten på offensive forsterkninger, melder skotske Daily Record.

P.S: Hvis du ikke liker å gå glipp av store nyheter anbefaler vi at du laster ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når ting skjer, og vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball.

Appen er tilgjengelig både i iTunes og for Android-telefoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere