Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Napoli-midtstopper Kalidou Koulibaly skal etter rapportene være ønsket av Manchester United.
ETTERTRAKTET: Napoli-midtstopper Kalidou Koulibaly skal etter rapportene være ønsket av Manchester United. Foto: Fototricarico / Ipa (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Manchester United skal nå ha innsett at de eventuelt må vente til sommeren om de ønsker å hente Kalidou Koulibaly.

Manchester United skal være interessert i Napolis midtstopper Kalidou Koulibaly, men nå skriver ESPN at Solskjærs klubb skal ha innsett at de må vente til sommerens overgangsvindu om de ønsker å hente senegaleseren.

Det har versert rykter om at Real Madrid er interessert i å hente Tottenham-stjernen Christian Eriksen, og onsdag melder spanske AS at Spurs-eier Daniel Levy har satt en skyhøy pris på dansken. De skriver at Real Madrid må ut med 225 millioner pund for å lokke midtbanespilleren vekk fra London.

Samtidig skriver Marca at Gonzalo Higuain nå nærmer seg en overgang til Maurizio Sarri og Chelsea. Det kan fort bety at Alvaro Morata forsvinner ut portene på Stamford Bridge.

Vi følger overgangsvinduet live her!

Fernando Llorente har aldri fått helt sving på karrieren i Tottenham, og nå skriver Mirror at spissen har tilbud om å returnere til spanske Athletic Bilbao.

Arséne Wenger har for tiden velfortjent fri fra manageransvar etter å ha tilbrakt nærmest et halvt liv i Arsenal, men nå melder France Football at franskmannen har blitt kontaktet i forbindelse landslagssjefsjobben i Qatar.

Calciomercato skriver at Inter skal være beredt til å selge Ivan Perisic til Manchester United for å få råd til Real Madrids Luka Modric.

Liverpool-unggutten Rafael Camacho fikk sin seniordebut mot Wolverhampton mandag, men nå kan 18-åringen forsvinne fra Anfield. Talksport skriver at portugiseren er på vei til Sporting Lisboa på lån, en overgang som Lisboa-klubben kan gjøre permanent i 2020.

Mirror skriver at Inters argentinske stjernespiss Mauro Icardi topper ønskelisten til Chelsea-eier Roman Abramovich.

Samme avis skriver at Everton følger situasjonen til Porto-spilleren Yacine Brahimi. Midtbanespilleren fra Algerie scoret to ganger i mandagens seier mot Nacional, angivelig med en Everton-speider tilstede på tribunen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!