RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

TIL CHELSEA: Diego Costa skal, ifølge The Telegraph, være svært nær en overgang til Chelsea.
TIL CHELSEA: Diego Costa skal, ifølge The Telegraph, være svært nær en overgang til Chelsea. Foto: Javier Soriano (Afp)
Sist oppdatert:
Hevder Diego Costa kun er en medisinsk sjekk unna Premier League.

Atletico Madrid-spiss Diego Costa har i lengre tid blitt koblet til Chelsea, og nå ser det endelig ut til at London-klubben for oppfylt ønske om å hente 25-åringen til Premier League, skriver The Telegraph. London-klubben skal være enige med Atletico om en overgangssum på 32 millioner pund, og det er kun en medisinsk sjekk som gjenstår før Costa er Chelsea-spiller, hevder avisen.

Paris Saint-Germain er klare til å tilby Chelsea 61 millioner pund for Eden Hazard. 23-åringen er imidlertid fornøyd med å bli værende i London etter å ha blitt tildelt trøye med nummer 10 på ryggen, skriver Daily Mail.

Santi Cazorla har bedt Cesc Fabregas om å returnere til Arsenal, etter at flere medier melder at spanjolen skal ha fått beskjed om at han ikke lenger er ønsket av Barcelona, melder Metro

Manchester City kommer trolig til å signere Fernando fra Porto, skriver Daily Mirror. En overgang skal være svært nære, og det er ventet at City vil betale portugiserne 15 millioner pund for 26-åringen.

Southampton er fortsatt på managerjakt og tidligere Swansea-manager Michael Laudrup er blant navnene de engelske mediene spekulerer i. Nå har imidlertid dansken fortalt Talksport at han ikke er interessert. 

Arsenal holder et øye med Nice-keeper David Ospina. London-klubben vurderer å hente kolombianeren for å gi Wojciech Szczesny konkurranse om plassen i Arsenal-buret, skriver Daily Mail

Samme avis hevder også at Southampton ønsker Manchester United-spiss Javier Hernandez som en del av en eventuell avtale om Luke Shaw.

Brede Hangeland fikk tirsdag sparken av Fulham. Det er fortsatt uvisst hvem hans nye arbeidsgiver vil bli, men skal vi tro Daily Mail er det Crystal Palace som leder kampen om nordmannens signatur. Følg utviklingen på Nettavisens sportsside.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere