Onsdagens Premier League-rykter

SIKTER HØYT: Louis van Gaal fortsetter å se etter forsterkninger hos en av sine tidligere arbeidsgivere.

SIKTER HØYT: Louis van Gaal fortsetter å se etter forsterkninger hos en av sine tidligere arbeidsgivere. Foto: Damien Meyer (Afp / NTB scanpix)

Nye kapitler starter for City-spillere, mens Liverpool-kjøp stoppes.

11.06.14 16:04

Det tikker daglig inn nye rapporter om hvem som er de mest interessante navnene for Louis van Gaal når han overtar Manchester United etter VM med Nederland.

Siste nytt på denne fronten er at enda en spiller fra managerens gamle klubb Barcelona er på radaren. Nå dreier det seg om Chile-angriper Alexis Sánchez (25), ifølge normalt troverdige The Guardian.

Atlético Madrid-forsvarer Miranda er en annen som tidligere er blitt satt i forbindelse med klubben fra Old Trafford. 29-åringen har nå innrømmet at han har fått tilbud fra England, melder Insidefutbol.

I Manchester City er som kjent flere spillere med lang fartstid på Etihad på vei ut. Micah Richards (25) vil ikke skrive under på noen ny avtale med klubben. Metro mener at West Ham er interessert i å hente forsvarsspilleren til sine rekker.

Også Joleon Lescott (31) må finne seg ny arbeidsgiver. Sky Sports kan rapportere at midtstopperen har fått tilbud om å komme til Hull de neste to sesongene, med muligheter for å forlenge kontrakten til tre år ved en senere anledning.

Manager Steve Bruce kan imidlertid være tapt for Hull, ettersom Southampton har ham som sitt førstevalg for å erstatte Mauricio Pochettino, skriver Daily Mirror.

Nevnte Pochettino skal ha gjort det klart overfor Tottenham-formann Daniel Levy at han ønsker å beholde Emmanuel Adebayor (30), mener Evening Standard å vite.

Hos Daily Mail står det at både Spurs og Liverpool følger Nottingham Forest-målvakt Karl Darlow (23) tett.

Daily Mirror hevder også at Inter har gjort seg klar til å sjekke om Manchester City er villig til å selge Stevan Jovetic (24). Spissen fra Montenegro, som kostet de lyseblå 22 millioner pund, har slitt med skader og har bare spilt ett år i City.

I Liverpool ser det ut til at et kjøp av venstrebacken Alberto Moreno fra Sevilla for 16,2 millioner pund foreløpig er lagt på is.

(artikkelen fortsetter under bildet)

PÅ VENT: Sevilla-back Alberto Moreno (til høyre) må trolig vente med å kunne forlate Spania til fordel for Egnland. Foto: Stefano Rellandini (Reuters / NTB scanpix)

Den spanske klubben krever nemlig å få mesteparten av overgangssummen umiddelbart, og dette er ikke rødtrøyene fra Merseyside særlig lystne på, hevder The Independent.

Suso ser derimot ut til å bli værende på Anfield. Selv om han er åpen for en overgang til Porto, vil han aller helst bli i Liverpool, sier 20-åringen ifølge Tribalfootball.

Daily Express kan avsløre at Arsenal gjerne vil benytte seg av en tilbakekjøpsklausul man har på Real Sociedad-angriperen Carlos Vela (25). Mexicaneren var ikke noen suksess i sitt første opphold på Emirates.

Men i Spania har det gått langt bedre for Vela, noe som gjør at prisen på 3,2 millioner pund for å hente ham tilbake virker ganske rimelig for Arsenal.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.