RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

TIL LIVERPOOL: Victor Valdes skal være på vei til Liverpool.
TIL LIVERPOOL: Victor Valdes skal være på vei til Liverpool. Foto: Alexander Joe (Afp)
Hevder Victor Valdes er enig med Liverpool.

Liverpool skal være enig med tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes om en ettårskontrakt. Det er ventet at 32-åringen slutter seg til Liverpool innen kort tid, skriver Daily Express. 

Daily Star hevder imidlertid at Liverpool kan komme til å vente til januar med å signere Valdes, fordi han sliter med en kneskade.

Manchester United handlet for rekordsummer i sommerens overgangsvindu, men skal vi tro Daily Mail, er de på ingen måte ferdig med revolusjonen som ser ut til å foregå på Old Trafford. Avisen venter at klubben henter blant andre Kevin Strootman når overgangsvinduet igjen åpner i januar.

Micah Richards forlot Manchester City til fordel for Serie-A-klubben Fiorentina på overgangsvinduets siste dag. Nå avslører The Telegraph at 26-åringen takket nei til en svært lukrativ avtale fra City.

QPR-manager Harry Redknapp kan komme til å gjøre et nytt forsøk på å signere Jermain Defoe fra Toronto FC i januarvinduet. Den tidligere Tottenham-spissen skal ha et ønske om å returnere til Premier League, men QPR klarte ikke å få til en avtale med MLS-klubben.

Hatem Ben Arfa har spilt sin siste kamp for Newcastle, skriver The Telegraph. Franskmannen er nå på lån hos Hull og kommer ikke til å returnere til St James' Park.

Paris Saint-Germain-president Nasser Al-Khelaifi hevder Anger Di Maria egentlig ønsket å signere for den franske toppklubben før overgangen til Manchester United, skriver Daily Mail.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere