RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

TIL UNITED? Ron Vlaar skal være ønsket av Manchester United.
TIL UNITED? Ron Vlaar skal være ønsket av Manchester United. Foto: Fabrice Coffrini (Afp)
Kan han være Uniteds redning?

Aston Villa-stopper Ron Vlaar har lenge blitt koblet til Manchester United. De rødkledde har slitt stort med skader i det bakre ledd denne sesongen, og ifølge Daily Mirror håper United-manager Louis van Gaal at Vlaar kan være en løsning på problemet.

Harry Redknapp kan komme til å signere tidligere Tottenham-spiss Jermain Defoe for tredje gang som manager. Defoe spiller for øyeblikket i Toronto, men det er ventet at 32-åringen vil signere for QPR i januar, skriver Daily Mail.

Liverpool skal være klare til å betale 4 millioner pund for keeperen Guillermo Ochoa, hevder Daily Express. 29-åringen imponerte stort for Mexico i VM, men har slitt med å få spilletid i Malaga. 

Manchester United skal være villig til å betale Anderson 1,4 millioner pund for å bryte kontrakten med den brasilianske midtbanespilleren om han ikke finner seg en ny klubb i januar, skriver The Telegraph.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino skal ha vist stor interesse for den River Plate-spissen Teofilo Gutierrez, hevder The Mirror. Spurs skal være på spissjakt, og London-klubben kan være villig til å bla opp 6 millioner pund for Gutierrez. Southampton-spiss Jay Rodriguez og Borussia Mönchengladbachs Patrick Hehrmann skal også være aktuelle for Tottenham. 

Til slutt tar vi med at Xherdan Shaqiri fortsatt er på radaren til en rekke Premier League-klubber. Arsenal må blant annet vente seg konkurranse fra både Liverpool og Tottenham hvis de ønsker å signere Bayern München-spilleren, skriver Daily Star


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere