Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

COMEBACK: Ronaldo skal gjøre comeback for Fort Lauderdale Strikers. FOTO: NTB scanpix
COMEBACK: Ronaldo skal gjøre comeback for Fort Lauderdale Strikers. FOTO: NTB scanpix Foto: Vittorio Zunino Celotto
Ronaldo tilbake for amerikansk klubb!

Overgangsryktene starter med en ekstremt hyggelig nyhet. Den «ekte» Ronaldo, Brasil-Ronaldo, bekrefter at han vil snøre på seg skoene igjen for Fort Lauderdale Strikers.

38-åringen hadde lagt opp på ubestemt tid, men nå er altså en av tidenes fotballspillere aktiv igjen. (The Sun)

Arsenal og Manchester City følger nøye med på Cagliaris mitdbanespiller Godfred Donsah. Tidligere har også Tottenham meldt sin interesse for 18-åringen. (London Evening Standard).

Det har vært mye snakk rundt en eventuell overgang for David De Gea. Nå ser det ut til at det kan legges dødt. Manchester United skal være i ferd med å signere den ekstremt gode keeperen på en langtidskontrakt etter at interessen fra Madrid har roet seg. (Daily Mail).

En annen det har vært mye snakk om er Palermos Paulo Dybala. Denne gangen er det Borussia Dortmund som skal ha forhørt seg om det unge talentet. Palermo krever 40 millioner euro for Dybala. (Sky Sport Italia).

Utenom litt snacks-spising med fansen og en sjokkseier mot Barcelona, er det lenge siden vi har hørt noe fra Real Sociedad-trener David Moyes. (Daily Mirror)

I dag er han imidlertid tilbake. Den tidligere Manchester United- og Everton-treneren skal være ute etter Evertons Bryan Oviedo. (Daily Express)

Også Danny Ings var på Moyes ønskeliste, men 22-åringen som kan mer enn å spille fotball (se video under), har takket nei til Moyes for å kunne dra til Liverpool til sommeren. (Daily Mirror).Det kan i så fall bli litt av et danseshow med Daniel Sturridge og Ings på Anfield.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!