Onsdagens Premier League-rykter

Portos brasilianske høyreback Danilo er Uniteds søkelys.

Portos brasilianske høyreback Danilo er Uniteds søkelys. Foto: Michael Buholzer (Afp)

United sprenger banken for høyreback

I dagens rykter handler det mye om at Premier League gigantene er ute etter argentinske angripere. Både Arsenal, Manchester United, Manchester City og Liverpool har vendt nesa si mot angripere fra Maradonas hjemland.

Vi starter med Liverpool, som vi i går skrev var ute etter Villareal-angriper Luciano Vietto. Når har Real Madrid også meldt seg inn i kampen om 21-åringen. Spilleren har en utkjøpsklausul på 7,25 millioner pund. (AS)

Manchester United og Manchester City er også på jakt etter en spiss. Begge klubber skal være ute etter Palermo spilleren Paulo Dybala, men de må kanskje se seg om et annet sted. Spilleren har nemlig uttalt til argentinsk radio at han er «villig til å svømme» til Barcelona, hvis Katalanerne skulle være interesserte. (Daily Mail)

Vi holder oss i den rød delen av Manchester. Louis van Gaal skal nemlig være ute etter en ny høyreback, og har satt søkelyset på Portos brasilianske forsvarsspiller Danilo. Klubbene skal visstnok være i samtaler om en overgang, og Old Trafford-klubben skal være villig til å møte Portos krav på 37 millioner pund. (Sport)

Arsenal er på jakt etter en ny angriper og Arsène Wenger har sett seg ut Boca Juniors spiss Jonathan Calleri som mulig forsterkning. London klubben har lagt inn et bud, og venter på svar fra Boca Juniors. (Fichajes.net)

Everton trenger forsterkninger etter en grusom sesong så langt. Derfor har Roberto Martinez tenkt at et kjøp av Barcelona spiller Sergi Roberto kan være en bra forsterkning. (Daily Mirror)

Tilslutt har West Ham manager Sam Allardyce sett seg lei på kontraktsforhandlingene med Winston Reid. Under gårsdagens pressekonferanse var han riktignok i det spøkefulle hjørne. Han fortalte nemlig at det kreves tortur eller at 24-stjernen «Jack Bauer» til for å få ut noen informasjon fra forsvarsspilleren. (Daily Mirror)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.