RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

TILBAKE TIL ENGLAND?: Gareth Bale skal være ønsket av Chelsea og Manchester United.
TILBAKE TIL ENGLAND?: Gareth Bale skal være ønsket av Chelsea og Manchester United. Foto: Andrea Comas (Reuters)
Sist oppdatert:
Premier League-gigantene ute etter Gareth Bale.

Vi starter med Chelsea som skal handle stort i sommer. London-klubben skal visstnok ha 150 millioner pund tilgjengelig til sommeren, og spillerne som står høyest på Jose Mourinhos ønskeliste er Real Madrid-duoen Raphael Varane og Gareth Bale. (Daily Express)

En annen klubb som skal ligge langflate etter den walisiske kantspilleren er Manchester United. Klubben vil bruke sin stjernekeeper David De Gea som «agn» for å lokke Bale til Old Trafford. (Daily Star)

Nok et Manchester United-rykte. Klubben skal også være interesserte i Benficas argentinske kantspiller Eduardo Salvio. Liverpool skal også være interesserte i spilleren. Salvio har for tiden kontraktsforhandlinger med Benfica og de engelske storklubbene følger situasjonen nøye. (Metro)

I London skal Tottenham være ute etter en ny keeper. Nå ser det ut til at de må se seg om andre steder etter at Stokes Asmir Begovic er nære å skrive under ny kontrakt med klubben. Inter Milan skal også være ute etter bosnieren. (Daily Mirror)

Vi holder oss i London. Chelsea skal visstnok ha forhørt seg om det brasilianske stjerneskuddet Kenedy, ifølge hans representanter. 19-åringen skal også være på ønskelisten til Manchester United, og klubben skal ha lagt inn et bud på 5,7 millioner pund på angrepsspilleren. (Metro)

Manchester City skal være lei av Edin Dzeko og har mistet tålmodigheten med spissen. Klubben skal være åpen for å høre på bud på 29-åringen til sommeren. Dzeko kom til klubben tilbake i 2011, og har 48 scoringer for klubben. (Daily Star)

Tilslutt tar vi med at Juan Mata kan være på vei tilbake til hjemlandet Spania. Spanjolen har fått begrenset med spilletid den siste tiden i Manchester United, og gamleklubben Valencia følger situasjonen nøye. De vurderer å legge inn et bud på 20 millioner pund på spilleren som forlot dem tilbake i 2011. (Daily Mirror)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere