RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pedro: - Louis van Gaal påvirket ikke valget mitt

SCORET I DEBUTEN: Pedro fikk en god debut i Chelsea-trøya.
SCORET I DEBUTEN: Pedro fikk en god debut i Chelsea-trøya. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Chelseas sommerkjøp Pedro vil ikke høre snakk om at han takket nei til å spille for Manchester United for å unngå Louis van Gaal.

Den tidligere Barcelona-spilleren ble hentet til Stamford Bridge nylig, etter at han i lengre tid hadde vært koblet til Manchester United. Nå hevder spanjolen at tanken på å kunne bosette seg i London ble avgjørende for valget.

Samtidig vedgår han at han misliker måten landsmannen Víctor Valdés har blitt behandlet på av sjefen på Old Trafford. Den spanske målvakten har ifølge rapportene trent alene den siste tiden, etter at han avslo å trene med klubbens U21-lag.

- Det er sant at jeg ikke liker behandlingen av kollegene mine, spesielt Victor. Han er en samtalepartner som lagkamerat og profesjonell, sier Pedro til den spanske sportsavisen Marca.

- Jeg synes ikke han er behandlet rettferdig, men det påvirket ikke mitt valg. Jeg registrerte kun at Manchester United ikke tok et skritt fram, og at ting tok for lang tid. Chelsea var mer besluttsomme, tilføyer han.

Chelsea-manager José Mourinho bidro også.

- Jeg hadde en viktig snakk med Mourinho, og han sa mange ting jeg likte å høre. Det, kombinert med muligheten for å bo i London, ble avgjørende, sier Pedro. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere