RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pellegrini lover ikke Kompany plassen tilbake

SJEF: Manuel Pellegrini blir omtalt som den hyggelige treneren som holder alle fornøyde. Nå tar sjefen knallharde grep. FOTO: NTB scanpix
SJEF: Manuel Pellegrini blir omtalt som den hyggelige treneren som holder alle fornøyde. Nå tar sjefen knallharde grep. FOTO: NTB scanpix Foto: Maxim Zmeyev (Reuters / NTB scanpix)
Overraskende endringer da Manchester City slo Leicester.

Manchester City-kaptein Vincent Kompany kan ikke være trygg på at han får tilbake plassen sin i midtforsvaret etter vrakingen i 2-0-seieren mot Leicester onsdag.

Belgieren var én av flere City-spillere som ble henvist til benken i kjølvannet av tapene mot Barcelona i mesterligaen og Liverpool i serien. Kompany imponerte ikke i noen av de nevnte kampene, og onsdag ble Martín Demichelis og Eliaquim Mangala foretrukket som midtstoppere.

Det samme gjaldt for både Pablo Zabaleta, Vincent Kompany, Fernandinho, Samir Nasri og Edin Dzeko.

- Det var viktig å friske opp laget både fysisk og mentalt etter to skuffende kamper der vi ikke fikk resultatene vi ønsket oss, sa Pellegrini etter kampen.

- Det var rett tidspunkt å ta et grep, tilføyde han.

Chileneren avviste at det var problematisk å plassere flere av klubbens største stjerner på sidelinjen.

- Det var ikke noe vanskelig valg, fordi vi måtte friske opp laget. Jeg tok avgjørelsen med flere ting i bakhodet. Vi får se hva som skjer inn mot neste kamp. Nå har vi helgen fri, men mandag starter vi å tenke på den, sa Pellegrini.

Neste oppgave for City er neste helgs ligakamp mot Burnley.

De lyseblå fra Manchester er i øyeblikket fem poeng bak Chelsea i gullkampen i Premier League. Jose Mourinhos mannskap har i tillegg én kamp til gode. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere