*Nettavisen* Sport.

Rooney avslører sannheten rundt overgangsryktene

BA ALDRI OM Å BLI SOLGT: Wayne Rooney ble overrasket da han leste i mediene at han ønsket seg bort fra Manchester United. FOTO: NTB scanpix Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Wayne Rooney sier han aldri ba om å bli solgt selv om mediene hevdet det i ny dokumentar.

Wayne Rooneys status i Manchester United er vanvittig stor, men han vil alltid bli husket for den gangen han angivelig skal ha levert inn et ønske om å bli solgt - med Manchester City i første rekke - spesielt av motstandernes supportere. Eller...

Ifølge Telegraph skal hovedpersonen selv skal han aldri ha bedt om å bli solgt, men ha sagt til daværende Manchester United-trener Sir Alex Ferguson:

- Hvis du ikke bruker meg, så er det kanskje best at jeg flytter på meg.

Dette kommer frem i den nye dokumentaren «Wayne Rooney - The Man Behind The Goals» som har blitt lagd på bakgrunn av at spissen for noen uker siden ble Englands mestscorende på landslaget.

Rooney uttrykker overaskelse over at media i England slo stort opp at han skulle ha fortalt klubben at han ville forlate den.

Videre forteller han også at han aldri burde dratt til VM i 2006 ettersom han ikke var i god nok form. Han mener også at Fabio Capello er den engelske landslagstreneren som har skuffet mest da han ikke levde opp til ryktet sitt.

Rooney benytter også anledningen til å snakke varmt om Ferguson.

- Han var grunnen til at jeg ønsket meg til Manchester United. I mine øyne er han den beste manageren gjennom tidene. At han var interessert i meg og ønsket at jeg skulle spille under ham gjorde valget enkelt, sier Rooney.

Når han ble spurt om forholdet som ikke alltid har vært på topp med Ferguson, så svarer United-kapteinen følgende:

- Det er ikke bare jeg som har vært uenig med Alex Ferguson. Mange spillere har det. Noen har dratt. Noen har blitt.

Wayne Rooney har slitt med å score mål i Premier League så langt, men fant nettmaskene for første gang i serien i år mot Sunderland på lørdag.

Annonsebilag